1.FbC Aligators Brumovice B - FbC Dohoda Brno

21.02.2009 16:42

1.FbC Aligators Brumovice B - FbC Dohoda Brno

2:2

(0:0 - 1:2 - 1:0)

21.2.2009 Bystřice

 Na oběd nebyl čas, tak jsme jen zlikvidovali dole v bufetu všechny čokoládové tyčinky.

Jiný soupeř, úplně jiná hra. V první třetině měly Brumovice více ze hry a několikrát nám pořádně zatopily. Na druhou stranu, my zase trefili 2x tyčku. Pepa čaroval, my byli vpředu neškodní a tak nakonec v úvodní třetině gól nepadl.

Druhá třetina byla o dost živější. Sice jsme se moc často k míčku nedostávali, ale když už, tak to stálo za to. Ve 20.minutě rozehrával Tomáš roh, napálil míček do brankoviště a Ronald otevřel skóre - 1:0. Dál jsme spíš bránili. Ve 26. minutě pronikal Ronald, odmítl si protihráče, vystřelil, trefil brankáře, míček se k němu vrátil, znovu vystřelil, trefil tyčku, ale míček opět získal pro sebe a třetí střela už znamenala navýšení našeho vedení - 2:0. Škoda, že jsme neudrželi dvoubrankový náskok do konce třetiny. Jedno malé zaváhání a bylo to 2:1.

Ve třetí třetině už nám došly síly. Brumovice nás zmáčkly a my se jen zbavovali míčků. Celou třetinu jsme odolávali drtivému tlaku, ale v poslední minutě už se jedna střela ujala a znamenala tak zasloužené vyrovnání - 2:2.

Byl to náš letos nejlepší turnaj z hlediska bodů.

Sestava:

brankář: Josef Pirochta

obránci: Jan Časta, Martin Grosman

útočníci: Martin Huňař, Peter Kucharík, Ronald Martini, Tomáš Matýsek

 

Branky (přihrávky)

Martini (Matýsek), Martini (-)

 

© 2008 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořte si web zdarma!Webnode