1.FBO TJ Sokol Letovice - FbC Dohoda Tri Lamy Brno

06.03.2011 20:35

1.FBO TJ Sokol Letovice - FbC Dohoda Tri Lamy Brno
4:8
(2:1 - 1:5 - 1:2)

06/03/2011 - Letovice

 

Po krátké přestávce nás čekali domácí. Po jedovnické remíze jsme si věřili, že bysme mohli žlutomodré porazit.

Nezačali jsme moc dobře. Bylo to z naší strany ospalé a pomalé. Úvodní nedůslednost byla potrestána už ve 43. vteřině – 0:1. Naštěstí již po 16 dalších sekundách Martin vyrovnal. Vystihl rozehrávku obránců a parádním blafákem poslal brankáře na párek – 1:1. Lepší jsme ale nebyli a Letovice zaslouženě vyhrály první třetinu. Díky Mírovi to bylo jen o gól. Vyřešil několik velmi ošemetných situací.

Od druhé třetiny jsme ale převzali iniciativu. V 17. minutě vydřel Ronald u mantinelu míček pro Toma, ten ještě vylepšil na Martina a bylo vyrovnáno – 2:2. Za dvě minuty jsme se dostali poprvé do vedení. Martin zakouzlil, Ronald pálil – 3:2. 20. minuta by se dala nazvat „Fajneho chvilka“. Nejdřív vydřel Laďa míček, oběhl branku, přes Toma se míček dostal až k Fajnemu a bylo to 4:2. V téže minutě provedli Ronald s Fajnem svůj letitý signál a vytvořili tak rozhodující náskok – 5:2. Ronald poté vstřelil ještě jeden gól a už se zdálo, že půjdeme na přestávku za jasného stavu, ale udělali jsme chybu a nechali Sokol zkorigovat 4 sekundy před koncem třetiny – 6:3.

Poslední třetinu jsme měli pod kontrolou. Hattrick dokončil nejdřív Martin a poté Ronald, přičemž si u toho vzájemně asistovali. Závěrečná branka Letovic nám už radost z 6 získaných bodů nezkazila.

 

Sestava
Brankář: Bohumír Fajt
Obránci: Lukáš Florec, Marcel Hegr, Martin Sládek, Jan Časta
Útočníci: Martin Huňař, Ronald Martini, Tomáš Matýsek, Jan Reichard, Ladislav Hamerský

 

Branky (přihrávky)
Huňař (-), Huňař (Matýsek), Martini (Huňař), Reichard (Matýsek). Reichard (Martini), Martini (Matýsek), Huňař (Martini), Martini (Huňař)

 

Vyloučení
Sládek - 2 min.

Komentáře

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

© 2008 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode