Atlas ČKD Blansko B - FbC Dohoda Tri Lamy Brno

13.02.2011 20:16

Atlas ČKD Blansko B - FbC Dohoda Tri Lamy Brno
7:7
(3:0 - 2:2 - 2:5)

12/02/2011 - Jedovnice

 

Po přestávce se náš výkon vůbec nelepšil. Přestože jsme si řekli, že nesmíme zaspat, bylo to v čase 5:31 0:3. Jako přes kopírák. Začali jsme se stejným handicapem jako ráno. Atlas působil florbalověji a my jsme byli bezradní.

I druhá třetina pokračovala ve stejném duchu. Po další hrubce to bylo 0:4. Až potom jsme se prosadili my. Tomáš vyzval Ronalda a jeho střela odstartovala náš zlepšený výkon – 1:4. Z dalšího protiútoku nejdřív Tomáš nabil Fajnemu a hned v zápětí Martinovi a bylo to jen o 2 góly – 2:4. Konečně jsme hráli svoji hru a dostávali se do šancí. Ovšem 10 sekund před koncem třetiny nás srazil gól „do šatny“ – 2:5.

Tento šok se projevil i na začátku poslední části, kdy jsme po našich chybách 2x inkasovali – 2:7. Vypadalo to stejně jako ráno. Tentokrát jsme se ale vypjali k velkému výkonu, který podpořil spolehlivý výkon našeho brankáře Miry. Stíhací jízdu zahájil Tomáš přiťuknutím na Martina a jeho přihrávka mezi kruhy. Tam byl ostrostřelec Ronald a brankář neměl šanci – 3:7. O minutu později pronikal Martin Sládek, ale soupeř ho složil do brankoviště. Hra pokračovala, Tomáš předal Martinu Huňařovi a ten přesně zamířil – 4:7. Opět po minutě perfektně vybojoval balónek Ronald, přihrál Pítrovi a jeho bomba pod víko znamenala snížení již na rozdíl 2 branek – 5:7. To už jsme měli drtivou převahu a motali jsme Blansko kolem jejich branky. Další závar vyřešil Tomáš bekhendovou přihrávkou přes celou šířku hřiště a Ronald dokončil hattrick – 6:7. 50 sekund před koncem se po Martinově přihrávce opět prosadil neukojitelný střelec Ronald – 7:7.

Remíza byla asi nakonec zasloužená. Blansko hrálo dobře 25 minut, ale po zbytek zápasu jsme byli lepší my. Tabulka se rozdělila na skupinky. My budeme bojovat právě s Blanskem a Boskovicemi o 6.- 8. místo.

 

Sestava
Brankář: Bohumír Fajt
Obránci: Lukáš Florec, Marcel Hegr, Martin Sládek
Útočníci: Martin Huňař, Peter Kucharík, Ronald Martini, Tomáš Matýsek, Jan Reichard

 

Branky (přihrávky)
Martini (Matýsek), Huňař (Matýsek), Martini (Huňař), Huňař (Matýsek), Kucharík (Martini), Martini (Matýsek), Martini (Huňař)

 

Vyloučení
-

Komentáře

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

© 2008 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode