Bulldogs Brno C - FbC Dohoda Tri Lamy Brno

17.11.2010 12:34

Bulldogs Brno C - FbC Dohoda Tri Lamy Brno
7:9
(2:4 - 2:2 - 3:3)

13/11/2010 - Morkovice

 

Po delší době jsme se vydali do Morkovic. Bez Martinů Huňaře a Sládka a ještě bez Kuby. Do branky se vrátil Pepa. Zápas byl zajímavý také tím, že jsme nastoupili proti bývalému spoluhráči Zrzimu.

Začali jsme velmi pasivně a kolem naší branky se roztočil pořádný kolotoč. Úvodní 3 minuty se odehrály výhradně na naší polovině. Pak ovšem začal náš brejkový festival. Tomáš vyvezl míček, dal ho Pítrovi a jeho střelu dorazil Fajne – 1:0. Hodně jsme Buldoky zaskočili a už se do nás tolik netlačili. V 7.minutě našel zpoza branky Ronald Pítra a vedli jsme už 2:0. Pepa si přivezl dobrou formu a předvedl několik spolehlivých zákroků. Pár z nich bylo velmi těžkých a nás udržely v důležitém vedení. V 10.minutě rozehrál Máca od naší branky na půlku na Toma, ten z první nastřelil míček do brejku a náš specialista na vysoké míčky Fajne vymetl šibenici – 3:0. Nastal náš tradiční minutový výpadek a rázem to bylo 3:2. Byl to ovšem jediný okamžik, kdy se soupeř dokázal dotáhnout na jeden gól. Hned následující buly vyhrál Fajne na Ronyho, přišel vysoký oblouk před branku a Fajne dokončil hattrick. Uběhlo pouhých 6 sekund - 4:2.

Druhá část začala dvěma nastřelenými tyčkami od soupeře. Nedáš - dostaneš. Oni dvě tyčky, my dva góly. Nejprve Tom nabil Ronymu z trestňáku na 5:2 a o chvíli později stejná dvojice využila chybu v rozehrávce Buldoků a Ronald z velkého úhlu zvýšil už na 6:2. Pak jsme nezachytili rychlé křídlo a bylo to 6:3. Po další chybě pak 6:4.

Pepa předvedl hned ze začátku poslední třetiny zákrok zápasu, kdy rukou sebral jistý gól. Hned nato se předvedl Johny. Prošel celým hřištěm, dostal se až do přečíslení 2 na 1. Přihrál doprava Pítrovi – 7:4. Přestřelka pokračovala. Nejdřív jsme dostali gól na 7:5. Buldoci poté udělali velikou chybu v rozehrávce. Dostali jsme se do přečíslení 3 na 1, v němž Tom našel Ronyho a byl tu další hattrick – 8:5. Jenže znovu jsme neudrželi třígólový náskok a bylo to 8:6. Vzápětí rozehrál Lukáš na Toma, ten se zbavil na půlce obránce a situaci 2 na 1 s Ronaldem vyřešil střelou – 9:6. Zaznamenal tak svůj 600. bod v Dohodě. Pak předvedl Pítr perfektní individuální akci, kterou zakončil břevnem. Byla to naše jediná nevyužitá šance zápasu. Půl minuty před konce jsme si vzali oddechový čas na uklidněnou. Po něm trvalo jen 4 vteřiny než jsme inkasovali - 9:7

Tenhle zápas nám sedl hlavně v ofenzívě. Dali jsme skoro všechno a Pepa společně se svou brankovou konstrukcí nedovolil obrat.

 

Sestava
Brankář: Josef Pirochta
Obránci: Lukáš Florec, Ladislav Hamerský, Marcel Hegr, Jan Časta
Útočníci: Peter Kucharík, Ronald Martini, Tomáš Matýsek, Jan Reichard

 

Branky (přihrávky)
Reichard (Kucharík), Kucharík (Martini), Reichard (Matýsek), Reichard (Martini), Martini (Matýsek), Martini (Matýsek), Kucharík (Časta), Martini (Matýsek), Matýsek (Florec)

Vyloučení
-

Komentáře

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

© 2008 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode