FbC Dohoda Brno - 1.FbC Aligators Brumovice B

29.11.2008 19:32

 

FbC Dohoda Brno - 1. FbC Alligators Brumovice B
4:7
(2:2 - 2:2 - 0:3)

29/11/2008 - Jedovnice

 

Poslední turnaj roku 2008 se konal v Jedovnicích. Do sestavy se po dlouhé době zaviněné zraněným kolenem vrátil Ríša Tesař a stal se hned hlavní postavou zápasu.

Od první minuty jsme si vytvořili tlak. Měli jsme dvě tutovky, ale ani Ronald ani Pítr nezakončili přesně. Nápor pokračoval a soupeř vypadal zaskočeně. V další šanci byl Tesák, potom Martin, ale stále to bylo 0:0. Až na začátku 7.minuty jsme se prosadili. Rony přihrál Martinovi a vedli jsme 1:0. Za další dvě minuty se opět prosadil Martin, který má velkou formu, tentokrát mu u branky asistoval Pítr - 2:0. Bohužel pro nás jsme nepřidali další góly a naopak v závěru třetiny udělali 2 chyby a soupeř toho využil. Vyrovnat stihnul za 78 vteřin - 2:2.

Druhou část jsme ještě začali dobře. V pokračující přesilovce poslal Martin do úniku Pírta a ten skóroval již po 9 sekundách prostřední třetiny - 3:2. Potom jsme se bohužel ze hřiště vytratili a Brumovice se dostaly do hry. Ve 20. minutě vyrovnaly a Pepa se začal v bráně potit. Nedokázali jsme hrát stejně jako v úvodu. Jediným kdo se dostával do šancí byl Tesák, ale rozhodčí asi špatně postavili branky, protože míček končil za mantinelem. 26.minuta pro nás znamenala inkasovaný gól a poprvé jsme dnes prohrávali - 3:4. O 2 minuty později jsme se v tomto zápase prosadili naposled. Ronald velmi rychle rozehrál aut a Tomáš o tyčku vyrovnal - 4:4.

Ve třetí třetině se hrál otevřený florbal se šancemi na obou stranách, ale góly dával jen soupeř. A to hned tři za 2 minuty. Mezi 35. a 37. minutou tak rozhodl o výsledku a my si bohužel body domů nevezli.

 

Sestava
Brankář: Josef Pirochta   
Obránci: Jan Časta, Martin Grosman, Marcel Hegr, Jan Reichard    
Útočníci: Martin Huňař, Peter Kucharík, Ronald Martini, Tomáš Matýsek, Richard Tesař

Branky (přihrávky)
Huňař (Martini), Huňař (Kucharík), Kucharík (Huňař), Matýsek (Martini)

Vyloučení
Časta - 2 minuty  (opakované přestupky)

© 2008 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode