FbC Dohoda Brno - FbC Sokol Dynamo Bučovice B

09.12.2007 14:38

FbC Dohoda Brno - FbC Sokol Dynamo Bučovice B
5:6
(0:2 - 2:4 - 3:0)

09/12/2007 - Jedovnice

Po dlouhé době se nám do sestavy vrátil Martin Huňař, takže naše šance výrazně posílily. Třetí turnaj v řadě jsme hráli v Jedovnicích, což nám vyhovuje.

Blížil se čas oběda a nás čekal náš nejméně oblíbený soupeř z Bučovic. Už předem jsme se domluvili, že hlavní je přežít. Na tomto turnaji vznikla nová obranná dvojice Martin H. – Tomáš. Nedostatek obránců nás k tomu dohnal

Bučovice začaly svým tradičním způsobem. Nahodit míček do prostoru před brankou a tam to nějak dosekat do brány. Když jsme jim zmařili už třetí pokus v řadě, zkusili kombinaci a vyšlo to – 0:1. Hra byla rozháraná, Dynamo šetřilo síly vzhledem k malému počtu hráčů. Minutu před koncem pak další nepřehlednou situaci zakončili Bučovičtí druhým gólem – 0:2.

Naší největší slabinou jsou začátky druhý třetin. Hned v první minutě jsme to potvrdili, když jsme inkasovali – 0:3. Gól to byl sporný, ale byl uznán. Pak konečně přišla i naše chvíle. Mike našel křížnou přihrávkou bráchu Pavla a bylo to 1:3. Pak ovšem nastala doba temna, ve které jsme v rychlém sledu dostali 3 góly a zdálo se být rozhodnuto – 1:6. Velmi důležitou branku vstřelil 7 sekund před koncem třetiny Mike po přihrávce Karla – 2:6.

Tenhle gól nám vlil do žil optimismus a začali jsme soupeře přehrávat. Už po dvou minutách snížil opět po bratrské kombinaci mladší Pavel a bylo to 3:6. Pak se delší dobu nic nedělo, ale 5 minut před koncem snížil Karel po samostatné akci na 4:6 a rázem tu bylo drama. Bučovice znervózněly a pramenily z toho velmi hrubé fauly. Spadla nám do klína přesilovka 5 na 3 dvě minuty před koncem. Sevřeli jsme Dynamo do kleští a začali hrát powerplay 6 na 3. Po několika promarněných šancích nakonec míček rozehrál Martin na Tomáše, ten si počkal na pohyb obránce a pak tvrdou přihrávkou napříč brankovištěm našel Pítra – 5:6. Pokračovala naše přesilovka 5 na 4 a Tomáš prostřelil brankáře pošesté, jenže rozhodčí, který stál metr od toho nepochopitelně rozpažil. Míček byl dobrých 15 cm za brankovou čárou. Viděli to i diváci z tribuny. Velká škoda tohoto okamžiku. Mohli jsme mít cenný bod od týmu ze špice tabulky.

Opět jsme hráli dobře až druhou část hry. Asi nám trvá dlouho, než se dostaneme do tempa.

Sestava
Brankář: Josef Pirochta
Obránci: Jan Časta, Martin Horák, Martin Huňař, Tomáš Matýsek
Útočníci: Karel Komínek, Peter Kucharík, Michal Oppl, Pavel Oppl, David Podobský

Branky (přihrávky)
Oppl P. (Oppl M.), Oppl M (Komínek), Oppl P. (Oppl M.), Komínek (-), Kucharík (Matýsek)

Tresty
Oppl M. (2 min.), Oppl P. (2 min.), Horák (2 min.)

 

© 2008 Všechna práva vyhrazena.

Tvorba webových stránek zdarmaWebnode