FbC Dohoda Brno - FBK Panthers Ratíškovice

04.01.2009 19:42

FbC Dohoda Brno - FbK Panthers Ratíškovice

4:9
(1:3 - 1:2 - 2:4)
 

4/01/2009 - Slavkov u Brna

 

Turnaj na našem oblíbeném hřišti ve Slavkově přinesl hned na začátku velkou komplikaci. Pepa nemohl hrát, takže do branky šel Máca.

Možná i proto jsme víc bránili a vyplácelo se. Máca si párkrát sáhnul na míček a v 5.minutě utekl Martin Huňař a poslal nás do vedení - 1:0. V 8.minutě rozhodčí vymyslel Martinův faul a Panteři srovnali - 1:1. Dostali se tím na koně a ještě do první přestávky vstřelili 2 góly - 1:3.

Druhá třetina začala špatně a po 15 sekundách to bylo 1:4. Pak ovšem naběhla na hřiště zcela jiná Dohoda. Vyrovnali jsme hru a nakonec se z toho vybarvil velmi pěkný zápas. Sice jsme ve 20.minutě znova inkasovali, ale to bylo již v době, kdy jsme hráli velmi dobře - 1:5. V polovině zápasu jsme přebrali otěže. Začali jsme soupeře mačkat a podařilo se nám snížit. Fajne našel na levém křídle Martina a ten krásně skóroval - 2:5.

Poslední část hry byla z naší strany povedená. Hráli jsme přesilovku a vytvořili si drtivý tlak. Panteři nevěděli kam dřív skočit. 2x střílel Mike, pak Tomáš, po Fajneho dělovce zvonila tyčka. Tlak vyústil v naší největší šanci, kdy Tomáš nacházel Martina před odkrytou brankou, ale míček se smolně odrazil přímo do brejku a Máca, který neměl 7 minut co dělat, musel lovit míček ze sítě - 2:6. Škoda, mohli jsme se vrátit do zápasu a místo toho bylo rozhodnuto. Sice se nám ještě podařilo využít tu samou přesilovku dvojicí Tomáš - Johny, ale na zvrat už nezbyl čas - 3:6. Poté jsme ještě 3x inkasovali, ale poslední slovo měl Johny, kdy dorazil do branky Tomovu prudkou přihrávku - 4:9.

Výsledek vůbec neodpovídá průběhu zápasu. Minimálně na bod jsme měli. Děkujeme Mácovi, který se obětoval a odchytal zápas s lídrem tabulky.

 

Sestava:

Brankář: Marcel Hegr

Obránci: Jan Časta, Martin Grosman, Jan Reichard

Útočníci: Martin Huňař, Peter Kucharík, Tomáš Matýsek, Michal Oppl, Richard Tesař

 

Branky (přihrávky)

Huňař (-), Huňař (Reichard), Matýsek (Časta), Časta (Matýsek)

Vyloučení

Huňař - 2 min. (opakované přestupky), Tesař - 2 min. (vrážení)

© 2008 Všechna práva vyhrazena.

Tvorba webu zdarma s WebnodeWebnode