FbC Dohoda Brno - Florec Brno

21.03.2009 16:54

 

 FbC Dohoda Brno - Florec Brno

6:8

(0:2 - 2:3 - 4:3)

21.3.2009 Pohořelice

Poslední zápas dne jsme hráli opět my. Dali jsme si předtím nějaké párky a hamburgry a věřili, že bysme mohli Florec potrápit.

Do zápasu jsme ale nevstoupili vůbec dobře. Byli jsme horším týmem a nebýt Pepy, který si přivezl kromě rodiny i velmi doboru formu, bylo by zle. Do vývoje utkání taky nepříjemně zasáhlo sluníčko. Minimálně na jedné třetině hřiště nebylo nic vidět. Ve 13.minutě Florec svými typickými brankami otevřel účet. Nejdřív několikrát tečovaná střela skončila těsně za čarou a o půl minuty pozděj oblouček z půlky zapadl přesně za Pepova záda - 0:2.

Po přestávce jsme přeci jen byli o něco aktivnější. A přišly i šance. Ale opět udeřil Florec. Nenápadná střela z půlky doskotačila až do sítě - 0:3. Ve 21. minutě to vypadalo, že je po zápase, protože jsme dostali 4. gól a nevypadalo to, že bychom měli moc vyhlídek na úspěch. Do útoku zavelel Tomáš. Pronikl kolem pravého mantinelu, přihrál Ronaldovi a naděje byla na světě - 1:4. O minutu později vypíchl Tomáš rozehrávku soupeře a posunul na střed, kde stál Martin a bylo to 2:4. Pak jsme sice inkasovali na 2:5, ale náš elán to nezbrzdilo.

Hned po nástupu do závěrečné části snížil Ronald po Martinově přihrávce na 3:5 a o 2 minuty později se opakovala situace z našeho 2. gólu. Tomáš vystihl rozehrávku a Martin upravil už na 4:5. Uběhlo dalších 17 sekund a gólu se dočkal i Fajne, který už měl předtím několik šancí - 5:5. Vypadalo to skvěle. Zvedli jsme se ze dna a přehrávali Florec. jenže opět neuvěřitelná branka z půlky a následně využitá přesilovka, nás stály opět ztrátu  5:7. 39. minuta znamenala pro nás další naději. Martin přihrál Ronaldovi, ten mu míček vrátil a bylo to 6:7. Začali jsme hrát hodně dopředu a dostali jsme poslední gól - 6:8.

Krásný zápas. Škoda prohry, ale za předvedenou hru se stydět nemusíme. Nesložili jsme zbraně ani za stavu 1:5.

Chtěl bych poděkovat Tesákovi a Daně Horníčkové za pomoc při pořádání a Pepově rodině za podporu při vychytané nule. Taky rozhodcovská dvojice Kadlec - Veselý předvedla precizní výkony.

Sestava:

Brankář: Josef Pirochta

Obránci: Jan Časta, Martin Grosman, Marcel Hegr, Martin Sládek

Útočníci: Martin Huňař, Ronald Martini, Tomáš Matýsek, Jan Reichard

 

Branky (přihrávky)

Martini (Matýsek), Huňař (Matýsek), Martini (Huňař), Huňař (Matýsek), Reichard (Matini), Huňař (Martini)

Vyloučení:

Sládek - 2 min (vrážení)

© 2008 Všechna práva vyhrazena.

Tvorba webových stránek zdarmaWebnode