FbC Dohoda Brno - Psycho Brno - FbC ZŠ Horní

08.02.2009 16:35

FbC Dohoda Brno - Psycho Brno - FbC ZŠ Horní

3:13
(1:4 - 1:5 - 1:4)

8/02/2009 - Jedovnice

Po zvláštním obědě, kdy velmi zmatený číšník nevěděl co má nosit, došla limonáda, neměli cukr a půlku jídel, jsme se dohodli, že budeme hrát totální beton proti velmi pohyblivému soupeři.

To nám vydrželo asi 2 minuty. Poté nás začal soupeř neuvěřitelně rozebírat a my v pozici diváků přihlíželi krásným akcím, které i když zkazili, měli dost času to všechno stejně zakončit gólem. Málokterá branka nepadla po dokonalé kombinaci do odkryté sítě. V 8. minutě to bylo 0:3 a zápas byl rozhodnutý. Ojedinělá akce z naší strany přišla v polovině první třetiny. Ronald krásně našel Pítra v samostatném úniku, ale ten byl zastaven faulem. Nařízené trestné střílení proměnil bekhendovým blafákem Tomáš - 1:3. Před koncem úvodní části jsme dostali ještě jeden gól - 1:4.

Druhá třetina byla z naší strany velmi špatná. Nechali jsme soupeři hodně prostoru, přestali jsme se vracet a bránit a Horní umí brejky využít. Během šesti minut nám nasázeli 5 branek. A to ještě další přiležitosti nevyužili. Na konci třetiny vyslal Tomáš do brejku Pavla, ten byl faulován a opět bylo nařízeno trestné střílení. Tomáš stejnou kličkou proměnil i podruhé - 2:9.

Třetí třetina se nedá nazvat jinak, než trápení zvířátek. Měli by zavést florbalovou eutanázii, aby se prostě nemuselo hrát v době, kdy už to prostě nemá význam. Soupeř si s námi dělal co chtěl, v podstatě nás i šetřil. Náš první gól ze hry a poslední v zápase trefil Ronald po Pavlově přihrávce - 3:10. Závěr patřil soupeři v argentinských dresech.

Brankář: Josef Pirochta

Obránci: Jan Časta, Martin Grosman

Útočníci: Peter Kucharík, Ronald Martini, Tomáš Matýsek, Pavel Oppl

 

Branky (přihrávky)

Matýsek (trestné střílení), Matýsek (trestné střílení), Martini (Oppl P.)

© 2008 Všechna práva vyhrazena.

Tvorba webových stránek zdarmaWebnode