FbC Dohoda Brno - SC Hattrick Brno FbŠ B

21.02.2009 16:41

 

FbC Dohoda Brno - SC Hattrick Brno FbŠ B

8:4

(2:1 - 2:3 - 4:0)

21.2.2009 Bystřice

 

V Bystřici se nám daří, proto tam jezdíme rádi. Už při rozcvičce jsme viděli, že Hattrick není kompletní a že by se toho dalo využít.

A pěkně jsme se do toho obuli. Už na konci druhé minuty bylo proti nám nařízeno nesmyslné trestné střílení, se kterým si Pepa hravě poradil. Ve 3. minutě posunul míček Pítr Martinovi a jeho střela skončila v síti - 1:0. Pokračovali jsme v nátlakové hře a v 7.minutě opět Martin vystřelil a Ronald pohotově dorazil - 2:0. V první třetině jsme byli jasně lepší, ale přesto musel Pepa pochytat několik jedovatých střel. Nedosáhnul jen na jednu a to přesně v čase 11:00 - 2:1.

Střední část hry začal Hattrick obrovským kiksem a Tomáš pohodlně navýšil vedení - 3:1. Hra se ale vyrovnala a vyústilo to bohužel  i k vyrovnání skóre- 3:3. Na přestávku jsme mohli jít spokojenější, protože Martin zavezl míček a zpoza branky našel Pítra. Jeho střela se otřela o tyčku a vedli jsme 4:3. Jenže o 12 sekund později bylo srovnáno - 4:4.

Poslední část hry byla jasně v naší režii. Nejdřív Pítr asistoval u dalšího Martinova gólu - 5:4. Pak se dlouho hrálo jen na jednu branku, ale 6.gól přidal až ve 41.minutě Tomáš, který využil zaváhání obránců a po Martinově přihrávce ze vzduchu zvýšil - 6:4. Vzápětí Martin už počtvrté asistoval, tentokrát Ronaldovi a bylo rozhodnuto - 7:4. V poslední minutě zkompletoval Ronald hattrick po Tomášově individuální akci - 8:4.

Po dlouhé době jsme vyhráli a opět v počtu 6+1.

 

Sestava:

brankář: Josef Pirochta

obránci: Jan Časta, Martin Grosman

útočníci: Martin Huňař, Peter Kucharík, Ronald Martini, Tomáš Matýsek

 

Branky (přihrávky)

Huňař (Kucharík), Martini (Huňař), Matýsek (-), Kucharík (Huňař), Huňař (Kucharík), Matýsek (Huňař), Martini (Huňař), Martini (Matýsek)

 

Vyloučení:

Martini - 2 min. (blokování hole)

© 2008 Všechna práva vyhrazena.

Tvorba webových stránek zdarmaWebnode