FbC Dohoda Brno - SK Florbal Sivice

29.09.2007 14:52

FbC Dohoda Brno - SK Florbal Sivice
2:10
(2:3 - 0:3 - 0:4)

29/09/2007 - Slavkov

Poslední říjnový víkend jsme hráli ve Slavkově. Čekali nás velmi těžcí soupeři, kteří loni sestoupili a plánují návrat nahoru. Po úvodním nadšení a obrovské účasti na prvním turnaji jsme opět spadli z hrušky na zem. Bylo nás 7+2.

Hned po ránu jsme narazili na Sivice. Toto mužstvo se rok od roku zlepšuje a potvrdilo to i v zápase s námi. Už ve 14. vteřině jsme prohrávali a vypadalo to všelijak. Vůbec se nám nedařilo odolávat nájezdům soupeře a bylo to peklo. Pepa nás ovšem držel a v polovině 4. minuty se nám dokonce podařilo vyrovnat. Tomáš rozehrál volný úder na Majkla, ten na sebe natáhl 2 hráče a míček Tomovi vrátil a jeho střela byla přesná – 1:1. Nadále ovšem trval tlak Sivic a už po půlminutce jsme zase prohrávali – 1:2. Následujících asi 5 minut jsme se nedostali vůbec k ničemu. Hráči soupeře byli všude. Naposled nám svitlo v dálce světýlko v 10. minutě, když Johny krásně prošel celým hřištěm a naservíroval Majklovi další vyrovnání – 2:2. Hra se na chvilku opticky vyrovnala, ale šance měl pouze protivník. My jsme se prostě za půlku už nedostali. Ve 14. minutě jsme dostali velmi smolný gól, který vlastně odstartoval naši zkázu – 2:3.

Druhá třetina byla naprosto v režii hráčů v bílých dresech. Pohrávali si s námi jako kočka s myší a jen díky štěstí a Pepovým zákrokům jsme drželi přijatelné skóre. A vydrželi jsme to přesně do půlky zápasu – 2:4. Ve 25. minutě jsme se na chvilku dostali z obranné ulity a nakoukli ke druhé brance. Trošku jsme jim taky zavařili, ale byla to jen naše labutí píseň. Poslední minuta druhé části definitivně rozhodla. Dostali jsme v ní 2 góly a na tabuli svítilo už 2:6.

Poslední část už byla jen dohrávkou zápasu a místy exhibičním akcím soupeře přihlíželi naši strnulí hráči jako opaření. Inkasovali jsme ještě 4x a po 9. brance chtěl dokonce Pepa opustit hřiště, ale podařilo se nám ho přesvědčit aby zůstal a zápas dochytal.

Prohráli jsme naprosto zaslouženě. Nevytvořili jsme v útoku prakticky nic a v obraně jsme se dopouštěli fatálních chyb. V závěru zápasu se navíc zranil Martin Grosman, takže nás znovu ubylo.

Sestava
Brankář: Josef Pirochta
Obránci: Jan Časta, Martin Horák, Richard Tesař
Útočníci: Martin Grosman, Tomáš Matýsek, Michal Oppl, Pavel Oppl, Martin Weiss

Branky (přihrávky)
Matýsek (Oppl M.), Oppl M. (Časta)

Vyloučení
Tesař – 2 min. - hrubost

© 2008 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode