FbC Dohoda Brno - Sokol Brno III - Falcons

12.10.2008 19:22
FbC Dohoda Brno - Sokol Brno III - Falcons
5:12
(0:3 - 3:3 - 2:6)

12/10/2008 - Morkovice

 

Do druhého zápasu naskočil i Mike, který ranní zápas sledoval z lavičky. Sokol se ráno pěkně rozhádal, tak jsme očekávali body:)

Na hřišti to ale vypadalo úplně jinak a my bohužel pokračovali v tempu, ve kterém jsme končili zápas s Dynamem. Stáli jsme každý na svém místě, ale ani jsme nestínovali protihráče a ti nás prakticky bez nutnosti pohybu jednoznačně přehrávali. V první třetině jsme si ani neškrtli a po zásluze prohrávali 0:3.

V úvodu druhé části jsme se přecejen trochu zvedli. Do útoku zavelela ten den nepolapitelná dvojice Martin - Pavel. Tentokrát skóroval Pavel a rázem jsme byli ve hře  1:3. Ale znovu jen na chvíli. Sokolu stačily jen 4 minuty na to, aby si vytvořil rozhodující náskok - 1:6. Ve 26. minutě překrásně přihrál Ronald před branku a Pavlovi stačila jen nastavená hůl - 2:6. Těsně před koncem nás opět trošku do hry vrátil Ronald, který zužitkoval Martinovu přihrávku - 3:6.

Falkoni ale nepřipustili žádné drama. Postupně zvyšovali náskok buď sami, nebo jsme jim značně pomohli. Těch chyb bylo opravdu hodně. 5 minut před koncem svítilo na ukazateli skóre 3:9. Pak se ještě zmobilizoval Mike, nejprve po Fajneho přihrávce a pak po samostané akci, ale i na tohle našel Sokol odvetu a zasadil nám ještě další 3 góly - 5:12.

 

Sestava
Brankář: Josef Pirochta   
Obránci: Jan Časta, Martin Grosman, Marcel Hegr
Útočníci: Martin Huňař, Ronald Martini, Tomáš Matýsek, Pavel Oppl, Jan Reichard, Michal Oppl

Branky (přihrávky)
Oppl P. (Huňař), Oppl P. (Martini), Martini (Huňař), Oppl M. (Reichard), Oppl M. (-)

Vyloučení
Oppl M. (2 min. - vysoká hůl)

© 2008 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořte si web zdarma!Webnode