FbC Dohoda Brno - SPA Gullivers Sokol Brno I C

13.01.2008 14:40

FbC Dohoda Brno - SPA Gullivers Sokol Brno I C
3:2
(0:2 - 1:0 - 2:0)

13/01/2008 - Dubňany

Na druhý zápas byl připraven i Martin Grosman. Pauzu jsme měli jen minimální což nám vyhovuje, protože nevychladneme úplně.

Tentokrát jsme ale vychladli Od prvních sekund jsme se dostali pod drtivý tlak a Pepa musel opět čarovat. Několikrát si doslova vychutnal střílející hráče. Ve 3. minutě ale na jednu ránu nedosáhl – 0:1. Ani tohle nás nenakoplo a dál jsme se zoufale bránili nadšeně hrajícímu soupeři. Byl to přímý souboj o poslední místo. Na konci 5. minuty využil soupeř naší špatné rozehrávky a bylo to 0:2. Stále spící Dohoda přihlížela dalším akcím oranžových a jen obrovské štěstí zabránilo tomu, aby nebyly zbylé dvě třetiny pouhou formalitou. Vždyť Gulliveři nastřelili 3x břevno a když k tomu přidáme pár famózních zákroků našeho Pepy, byl z toho nakonec milosrdný výsledek 0:2.

Ani po přestávce se naše mužstvo neprobudilo, ale tlak soupeře už nebyl tak velký. S vědomím vedení a naší předváděné hře se možná trošku uspokojil a hra se opticky vyrovnala. V polovině utkání jsme se konečně začali trochu prosazovat a dva rychlé protiútoky byly příslibem do dalších minut. Rozhodují krok udělal Karel. U vlastní branky vybojoval míček a napálil ho směrem dopředu. Tam si naběhl Tomáš a namířil si to směrem k bráně. Když už se pomalu chystal zakončit, uslyšel Karla, který se bleskurychle přemístil do útoku a už nebyl problém mu do běhu poslat míček a sledovat jeho chladnokrevné zakončení – 1:2. Od tohoto okamžiku jsme se ohromě zvedli, zatlačili jsme Gullivers k jejich bráně a vyrovnání viselo na vlásku. Vytvořili jsme si drtivý tlak, ale do koce třetiny už se stav nezměnil.

Na závěrečnou patnáctiminutovku jsme nachystali ofenzivní pojetí hry. Vsadili jsme všechno na útok. Pokračovali jsme v nátlakové hře a dostávali jsme se do velmi slibných situací. Mike ostřeloval bránu ze všech pozic, Zrzi to zkoušel z dálky a Pavel dalekonosnou střelou vystrašil brankáře. Vytoužené vyrovnání přišlo na začátku 39. minuty. Martin Huňař vybojoval v rohu míček, přešel přes obránce a naservíroval Tomovi, který z první vyrovnal – 2:2. Byla to obrovská úleva. Na tento gól jsme se opravdu nadřeli. Rozhodli jsme se, že zkusíme vyhrát. Náš tlak přibrzdil Pavel, když dostal 2 minuty. V této přesilovce měl soupeř obrovskou šanci, ale naštěstí šla střela vedle. Ve 44. minutě vyvezl Martin Huňař míček zpoza naší branky až na půlku, předal doprava Mikovi, ten posunul doleva Tomášovi a po bekhendovém blafáku bylo rozhodnuto 3:2. Těsně před koncem ještě Tomovi chyběly milimetry k tomu, aby proměnil Martinovu přihrávku v další gól, ale naše druhé letošní vítězství už nám nikdo nevzal.

Zápas byl rozdělen na dvě části. V první polovině dominovali na hřišti Gulliveři, ale potom jsme se ujali vlády my. Utkání by asi slušela remíza, ale tentokrát se k nám přiklonilo štěstí a bereme 3 body.

Sestava
Brankář: Josef Pirochta
Obránci: Jan Časta, Marcel Hegr, Martin Horák, Karel Komínek
Útočníci: Martin Grosman, Martin Huňař, Ronald Martini, Tomáš Matýsek, Michal Oppl, Pavel Oppl, Jan Reichard

Branky (přihrávky)
Komínek (Matýsek), Matýsek (Huňař), Matýsek (Oppl M.)

Tresty
Oppl P. (2 min. - hra na zemi)

 

© 2008 Všechna práva vyhrazena.

Tvorba webových stránek zdarmaWebnode