FbC Dohoda Brno - Tišnov Paladins

28.09.2008 00:00

FbC Dohoda Brno - Tišnov Paladins
2:4
(0:2 - 2:0 - 0:2)

28/09/2008 - Bystřice n/P

 

Jedenáctá sezóna začala omluvenkami Martina Huňaře a Mika, takže nás bylo 8+1. Většina hráčů ještě letos nehrála, a proto ani očekávání nebyla velká. Shodou okolností jsme zahajovali s týmem, se kterým jsme loni končili a vítězství nás zachránilo v soutěži.

Začali jsme ovšem s chutí a asi překvapili soupeře aktivitou. Úvodních 5 minut patřilo jednoznačně nám a jen trošku smůly nás připravilo o vedení. Uzamčeli jsme Tišnov k jejich bráně a nepůjčovali jim míček. V čase 5:20 se k němu dostali a hned jsme prohrávali - 0:1. Až od tohoto momentu se hra vyrovnala a šance byly na obou stranách. Hrál se útočný florbal. Kombinace trošku vázla, ale nebylo to zase tak špatné. Podařilo se nám několikrát velmi nebezpečně zahrozit z brejků. Na začátku 12. minuty jsme předvedli v obraně velkou hrubku a soupeř trestal - 0:2. To nás trošku zmrazilo, ale do jedné šance se ještě dostal Tomáš, ale branka byla v tu chvíli příliš malá.

Druhá třetina začala oslabením už v 8.vteřině. My jsme bránili velmi dobře a soupeř se do velkých šancí nedostával. Na konci početní nevýhody vybojoval Tomáš míček, našel dlouhou přihrávkou vzduchem Fajneho a ten z voleje vstřelil náš první letošní gól - 1:2. Zápas se dál odehrával spíš uprostřed hřiště. Tišnov držel více míček na svých holích a my jsme prováděli úspěšnou destrukci. Ve 26. minutě vystihl Tomáš nepřesnou rozehrávku obránců a řítil se z pravého křídla na bránu. Střela na vzdálenější tyč nakonec poskakovala kolem čáry až do té doby, než rozhodčí ukázal gól - 2:2. Pravděpodobně se míček na chvíli ocitl za brankovou čárou, což přiznal i jeden z tišnovských hráčů a to bylo velmi sportovní.

Tohle férové gesto jsme jim hned vrátili na začátku třetí části, kdy jsme dvěma fatálními chybami nabídli soupeři dvougólový náskok. Branky nedělila ani minuta. Tišnov už se do útoku moc nehrnul a my jsme se tedy začali více prosazovat. Měli jsme i pár vyložených šancí. Největší nevyužila dvojice Tomáš - Ronald.  

Škoda výsledku, ale předvedená hra byla vcelku dobrá, tak doufejeme, že nám to vydrží. 

Sestava
Brankář: Josef Pirochta   
Obránci: Jan Časta, Martin Grosman, Marcel Hegr, Jan Reichard    
Útočníci: Peter Kucharík, Ronald Martini, Tomáš Matýsek, Pavel Oppl

Branky (přihrávky)
Reichard (Matýsek), Matýsek (-)

Vyloučení
Oppl P. (2 min. - vysoká hůl)

Diskusní téma: FbC Dohoda Brno - Tišnov Paladins

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

© 2008 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořte si web zdarma!Webnode