FbC Dohoda Brno - Tišnov Paladins

27.04.2008 14:50

FbC Dohoda Brno - Tišnov Paladins
6:4
(1:0 - 1:1 - 4:3)

27/04/2008 - Brno VUT

Smíření se sestupem jsme nastoupili do posledního zápasu sezóny. Uvolnění a natěšení, že si zahrajeme bez nervů.

Ale stejně se do toho šlo naplno. Hrály spolu dva ofenzivní týmy, ale góly nějak nepadaly. Nakonec padl v 1. třetině jen jeden. Pítr krásně uvolnil u pravého mantinelu Toma, jeho prudká střela trefila brankáře do helmy, od té se míček odrazil do břevna, zpět do brankáře a vedli jsme 1:0, prostě gól na jistotu Akce střídala akci a byl to hezký zápas.

Ve stejném duchu se odvíjela i střední část. Gól ale vstřelil až Mike po samostatné akci a začalo to až nápadně připomínat ranní zápas, zvlášť když Tišnov těsně před koncem snížil a po dvou třetinách to bylo jen 2:1.

V poslední patnáctiminutovce to konečně přišlo. Už po minutě hry zvýšil náskok Máca a za další minutu utekl po křídle Mike a jeho akci dokončil Martin Huňař – 4:1. Radost nám vydržela přesně minutu a půl. Po hezké akci soupeř snížil a o 40 sekund později už to bylo jen o gól – 4:3. Tuhle bleskovou a gólovou pětiminutovku ale naštěstí ukončil Martin Huňař, který po Tomově přihrávce o mantinel do levého křídla překvapil brankáře střelo z úhlu – 5:3. Pak se na chvilku skóre zastavilo, ale ve 40. minutě rozehrál Martin Huňař volný úder a Tomáš vymetl šibenici – 6:3. To, že jsme si dobře zahráli a vyhráli poslední utkání sezóny nám nezkalil ani závěrečný gól soupeře – 6:4.

Nakonec jsme se zázrakem udrželi. Židenice v posledních zápasech nedotáhly náš náskok a my budeme pokračovat v Jihomoravské lize

Sestava
Brankář: Josef Pirochta
Obránci: Jan Časta, Martin Grosman, Marcel Hegr, Jan Reichard
Útočníci: Martin Huňař, Peter Kucharík, Ronald Martini, Tomáš Matýsek, Michal Oppl

Branky (přihrávky)
Matýsek (Kucharík), Oppl M. (-), Hegr (Huňař), Huňař (Oppl M.), Huňař (Matýsek), Matýsek (Huňař)

Vyloučení
Matýsek (2 min. - hrubost), Oppl (2 min. - hrubost), Grosman (2 min. - hra rukou)

© 2008 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořte si web zdarma!Webnode