FbC Dohoda Brno - TJ Sokol Židenice B

05.04.2008 14:47

FbC Dohoda Brno - TJ Sokol Židenice B
4:5
(1:1 - 0:2 - 3:2)

05/04/2008 - Jedovnice

5.4.2008 jsme v Jedovnicích pořádali turnaj. Nás čekaly dva zápasy pravdy. Hratelní soupeři, nutnost bodovat byla cítit všude. Body by nám velmi pravděpodobně zajistily záchranu v soutěži.

První zápas začal velmi dobře. Vytvořili jsme si tlak, ale Majkl trefil břevno, Tomáš tyčku a Karel s Davidem taky neměli štěstí v koncovce. Naštěstí se v 5. minutě prosadil po individuální akci Martin Huňař a dostali jsme se do vedení 1:0. Tempo nebylo nijak strhující, ale občas se z něčeho vyklubala pěkná akce na jedné či druhé straně. My měli opět problémy hlavně s exznojemskou dvojicí útočníků. Ti nám dokázali pěkně zavařit. S blížícím se koncem první třetiny jsme si řekli, že musíme udržet vedení do přestávky, ale při současné formě kterou máme to prakticky znamená, že ten gól dostaneme. A stalo se. V poslední minutě Sokol vyrovnal – 1:1.

Druhá část byla z naší strany už podstatně horší. Nedokázali jsme zachytit nástup soupeře a ocitli se pod trvalým tlakem. Hned v 18. minutě jsme inkasovali a obraz hry se vůbec nezměnil. Dopředu jsme nevymysleli nic, vzadu jsme hořeli. Naštěstí měl Olaf dobrou formu a tak se stav změnil tradičně až v závěru třetiny. Opět úplně volný hráč a skóre bylo 1:3.

Ve stejném duchu pokračovala i 3. třetina. Ve 31. minutě byl vyloučen Majkl a o minutu později jsme inkasovali – 1:4. Židenice dál kontrolovaly zápas a nic už nenasvědčovalo tomu, že by mělo přijít drama. Naštěstí pro nás ale přišlo. Paradoxně za to mohl soupeř. Velmi zbrkle a nepřesně rozehrával volný úder a namazal přímo na hokejku Tomovi. Ten okamžitě vyslal do brejku Martina H. a bylo to 2:4. Neuběhla ani minuta a po pravé straně se prodral Majkl a snížil na 3:4. Celou tuhle krásnou tříminutovku ukončil Johny, který po přihrávce Pavla elegantně vyrovnal – 4:4. To běžela už 41. minuta a my byli na koni. Bohužel tohle drama už tradičně body nepřineslo. Půl minuty před koncem jsme neuhlídali několik dorážek a dostali jsem gól - 4:5.

Kdyby se nehrály poslední minuty zápasů, hráli bychom asi někde uprostřed tabulky

Sestava
Brankář: Oldřich Racek
Obránci: Jan Časta, Martin Grosman, Marcel Hegr, Martin Horák
Útočníci: Martin Huňař, Karel Komínek, Peter Kucharík, Tomáš Matýsek, Michal Oppl, Pavel Oppl, David Podobský

Branky (přihrávky)
Huňař (-), Huňař (Matýsek), Oppl M. (-), Časta (Oppl P.)

Vyloučení
Oppl M. (2 min. - sekání)

© 2008 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode