FbC Dohoda Brno - TJ VHS Znojmo C

15.09.2007 11:31

FbC Dohoda Brno - TJ VHS Znojmo C
3:4
(0:2 - 2:1 - 1:1)

15/09/2007 - Dubňany

Tak nám začala naše jubilejní 10. sezóna. Přeorganizováním soutěží jsme se ocitli v nejvyšší Jihomoravské lize. Přes léto jsme výrazně omladili a rozšířili kádr, takže nás na první turnaj jelo neuvěřitelných 12 a jeden brankář. Hrálo se v obrovské hale v Dubňanech.

První soupeř bylo Znojmo „C“. Hráli jsme s nimi i loni, ale tentokrát přijeli ve velmi kvalitním složení. Přestože byli v počtu 7+1 bylo vidět, že jsou to zkušení hráči a nebude to jednoduché. To se také potvrdilo již ve 2. minutě, kdy jsme poprvé inkasovali – 0:1. Snažili jsme se hrát dopředu, ale soupeř velmi soustředěně bránil a my jsme se nedokázali prokousat až k bráně. Když běžela 6. minuta, Znojmo podniklo bleskurychlý protiútok a bylo to 0:2. Teprve teď jsme se do toho trošku dostali, ale pořád to skřípalo. Nerozehranost a hlavně nesehranost nám dělaly veliké potíže. Největší šanci 1. třetiny spálil Tomáš M., když po vtipné narážečce od Pítra netrefil poloprázdnou branku.

Druhou část jsme začali velmi dobře. Už ve 21. sekundě našel Pítr Majkla a ten pohotově snížil na 1:2. Na nějaký čas jsme ovládli hru. Vytvořili jsme si šance, ale co prošlo přes dobrou obranu, to pochytal brankář. Ve 21. minutě jsme ovšem překrásnou akcí srovnali. Johny dostal přihrávku do běhu na levé křídlo, zatáhl míček až do bezprostřední blízkosti brankáře a těsně před ním krásně našel u druhé tyčky Ronalda – 2:2. Potom na sebe upozornil Pepa, když zlikvidoval několik jedovatých střel ze střední vzdálenosti. Už se zdálo, že na přestávku půjdeme za nerozhodného stavu, ale po dalším protiútoku jsme opět prohrávali – 2:3.

Poslední třetinu už mělo ve své moci Znojmo. Drželi v pohodě míček a nepouštěli nás do šancí. Naše, někdy až humorné nepřesnosti, nahrávaly soupeřům do karet. Tento obraz hry se ještě zhoršil v momentě, kdy jsme inkasovali 4. gól. – 2:4. Monotónnost narušil až 4 minuty před koncem Majkl, když po individuální akci snížil na 3:4. Od té doby jsme si vytvořili tlak, ale gólmana se nám už nepodařilo překonat. Pokusili jsme se i o hru bez brankáře, ale nakonec jsme byli rádi, že jsme neinkasovali 5. gól.

Soupeř byl lepší a výhru si zasloužil. My bychom měli trochu zapracovat na kolektivní hře a hlavně se nesmíme dostat do loňské poraženecké nálady.

Sestava
Brankář: Josef Pirochta
Obránci: Jan Časta, Martin Huňař, Jan Reichard, Richard Tesař
Útočníci: Tomáš Bartoněk, Martin Grosman, Peter Kucharík, Ronald Martini, Tomáš Matýsek, Michal Oppl, Pavel Oppl, David Podobský

Branky (přihrávky)
Oppl M. (Kucharík), Martini (Časta), Oppl M. (-)

Tresty
Podobský (2 min – vysoká hůl), Oppl M. (2 min – vysoká hůl)

 

© 2008 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořte si web zdarma!Webnode