FbC Dohoda Brno - Vášprostor floorball team

05.11.2012 10:40

FbC Dohoda Brno - Vášprostor floorball team
9:4

27/10/2012 - Brno-Lesná

 

Na 3. turnaji nás čekaly v základní skupině 2 silné týmy, které měly v tabulce 15 bodů jako Dohoda, respektive Vášprostor ještě o bod víc. Poprvé jsme přijeli s kompletními 2 lajnami.

V úvodním zápase jsme změřili síly s Vášprostor floorball teamem. Za ten hrál loni Laďa a tak v rámci zvýšení motivace vyhlásil nápojovou prémii v případě vítezství. Do zápasu jsme vstoupili aktivně a proti soupeři, který odehrál první zápas bez střídání, jsme si vytvářeli šance. Po rychlých kombinacích v útočném pásmu se několikrát prosadil Pavel. Na Pitrovi nebylo vůbec znát, že debutuje v AFL a nasázel soupeři potupně hattrick. Vášprostor se do šancí dostával obtížně, ovšem jak už je tradicí, jednu střelu tečoval rukou za Mirova záda Laďa.

Do druhého poločasu si protivník vyžádal změnu stran a zvýšenou aktivitou se snažil vrátit do zápasu. Dvě nedorozumění v obraně Dohody znamenaly 2 góly. Ovšem když Pitr našel nehlídaného Martina Weisse před bránou a ten se nemýlil, bylo o výsledku zápasu prakticky rozhodnuto.

 

Sestava
Brankář: Bohumír Fajt
Obránci: Martin Huňař (0+3), Jan Reichard (0+0), Jan Časta (0+0), Ladislav Hamerský (0+1)
Útočníci: Pavel Oppl (5+0), Filip Křešťák (0+3), Martin Weiss (1+0), Peter Kucharík (3+1)

 

Ladislav Hamerský

Komentáře

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

© 2008 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode