FbC Dohoda Tri Lamy Brno - 1.FBO TJ Sokol Letovice

22.12.2010 15:23

FbC Dohoda Tri Lamy Brno - 1.FBO TJ Sokol Letovice
6:6
(2:2 - 1:1 - 3:3)

05/12/2010 - Jedovnice

 

Do Jedovnic jsme dorazili jako první. Ani tento fakt nám nezaručil dobrou šatnu. Sokolové nás vyhostili na chodbu. Je to tam sice lepší než kotelna, ale velká šatna s věšáky nám zůstává zapovězena.

Do utkání jsme měli solidní nástup. A hned z první šance padl gól. Ronald vybojoval míček v rohu pro Toma a po bekhendovém plácnutí to bylo 1:0. Hrálo se otevřeně. Ve 4. minutě jsme si dali jeden z vlastních gólů a bylo vyrovnáno – 1:1. Opticky jsme měli více ze hry. Martin trefil tyčku a Sokol se z protiútoku poprvé dostal do vedení – 1:2. Minutu před koncem první třetiny přihrál Ronald Martinovi a ten krásně srovnal – 2:2.

Stále se hrálo hodně útočně. Pepa si rozhodně nemohl stěžovat, že by si nezachytal. V 18. minutě jsme utekli 3 na 2, Martin si narazil s Tomem, položil si brankáře a opět jsme vedli – 3:2. Ale jen půl minuty. Po skrumáži v našem brankovišti padl sporný, ale uznaný gól – 3:3.

V závěrečné třetině se teprve děly věci. Už po 37 sekundách vybídl Ronald dlouhým obloukem za obranu Toma ke skórování. Ten jen nastavil hokejku na teč a míček se kolem brankáře dokutálel do brány – 4:3. Ve 32. minutě jsme zapomněli na volného křídelníka a Pepa byl bezmocný – 4:4. 34. minuta patřila zase nám. Už klasická akce Martina a Toma, kdy Martin nejprve vysune Toma po levém křídle do přečíslení, pak následuje zpětná přihrávka do prostoru před brankou a jasný Martinův gól – 5:4. Jeden náhodný a jeden vlastní gól ale značily, že poslední minuta bude dramatická – 5:6. Do ní jsme vstupovali v poměru 6 na 4, protože jsme hráli přesilovku a Pepa zmizel na střídačce. Vyvinuli jsme značný tlak a nakonec se to povedlo. Stáhli jsme smyčku až k brankovišti a Tomáš dával Martinovi do prázdné 6:6.

 

Sestava
Brankář: Josef Pirochta
Obránci: Lukáš Florec, Ladislav Hamerský, Marcel Hegr, Jan Časta
Útočníci: Martin Huňař, Peter Kucharík, Ronald Martini, Tomáš Matýsek, Jan Reichard

 

Branky (přihrávky)
Matýsek (Martini), Huňař (Martini), Huňař(Matýsek), Matýsek (Martini), Huňař (Matýsek), Huňař (Matýsek)

Vyloučení
Hegr - 2 min.

Komentáře

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

© 2008 Všechna práva vyhrazena.

Tvorba webových stránek zdarmaWebnode