FbC Dohoda Tri Lamy Brno - FBC Sokol Ivanovice na Hané B

25.03.2011 11:08

FbC Dohoda Tri Lamy Brno - FBC Sokol Ivanovice na Hané B
6:4
(2:1 - 1:3 - 3:0)

20/03/2011 - Jedovnice

 

Do Jedovnic jsme jeli ukončit tragickou bilanci této sezóny, kdy jsme v této hale ještě nevyhráli. Po třech letech se do branky postavil Martin Weiss, do pole jsme byli kompletní.

Začali jsme dobře. Úvodní nápor korunoval po Martinově přihrávce krásnou střelou Ronald – 1:0. Byl to tuhý boj. Rozhodčí nechali všem soubojům zcela volný průběh a hodně se přitvrdilo. V 9. minutě se po náhodné akci podařilo Sokolu vyrovnat. V 10. minutě předvedli Ronald s Martinem parádní kombinaci, přihráli k tyčce Tomovi a ten střílel krkolomně do prázdné branky – 2:1.

Ve druhé třetině úřadovali rozhodčí. Tom vyběhl zpoza brány a byl ve vyložené šanci faulován. Rozhodčí sice zapískali, ale následoval jen volný úder ze zcela nevýhodného úhlu. Mezitím se Sokol třemi góly dostal do vedení – 2:4. Ronald poté dlouhým pasem vyslal Toma do brejku, ten byl opět faulován, ale tentokrát rozhodčí vyloučil Toma za vysokou hůl. V oslabení ovšem přihrál Máca Pítrovi, ten si povodil obránce i brankáře a dal velmi důležitý gól – 3:4.

Poslední část patřila nám. Stále se dost jiskřilo, ale dokázali jsme střílet góly. Nejdřív Tom z půlky nastřelil míček Martinovi před bránu a po přesné teči bylo vyrovnáno – 4:4. Následovala dlouhá pasáž bez gólů, kdy převládaly fauly. Nakonec se nám podařilo strhnout vítězství na naši stranu. V přesilovce se prosadil Ronald přesnou střelou po zemi k tyčce – 5:4. Po dalším neodpískaném trestném střílení nakonec padl ještě jeden gól. Tomáš vystihl brankářovu myšlenku, předal před prázdnou Ronymu a na světě byl hattrick – 6:4.

 

Sestava
Brankář: Martin Weiss
Obránci: Lukáš Florec, Marcel Hegr, Martin Sládek, Jan Časta
Útočníci: Martin Huňař, Ronald Martini, Tomáš Matýsek, Peter Kucharík, Jan Reichard, Ladislav Hamerský

 

Branky (přihrávky)
Martini (Huňař), Matýsek (Huňař), Kucharík (Hegr), Huňař (Matýsek), Martini (-), Martini (Matýsek)

 

Vyloučení
Reichard - 2 min., Matýsek - 2 min.

Komentáře

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

© 2008 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode