FbC Dohoda Tri Lamy Brno - FBC Sokol Slavkov

21.09.2009 17:48

FbC Dohoda Tri Lamy Brno - FBC Sokol Slavkov
8:0
(2:0 - 5:0 - 1:0)

20/09/2009 - Pohořelice

 

Druhý zápas nás čekal Slavkov. Pro nás skoro neznámého soupeře jsme zatím potkali jen jednou na přátelském turnaji, kde jsme jej přehráli. Je to ale už pár let a nevěděli jsme, co můžeme očekávat. My jsme přivítali novou posilu, Láďu Hamerského, tak mu přejeme hodně úspěchů v našem týmu

Už ve čtvrté minutě nám Slavkovští nabídli přesilovku. Tu jsme sehráli velmi dobře. Drtili jsme čtyřčlennou obranu, ale gólu jsme nedosáhli. Jednou tam po Tomově střele zvonila tyčka. Branky jsme se dočkali v minutě sedmé. Rozehrávali jsme volný úder, Tom přiťuknul Mácovi a jeho pohotová střela se třepotala v síti – 1:0. Co se nám nepovedlo v přesilovce, zdařilo se v oslabení. Tomáš vystihnul rozehrávku obránců, udělal kličku a dosti kostrbatým blafákem zvýšil – 2:0. Slavkov nebyl příliš nebezpečný a Pepa se musel i nudit. Předváděli jsme pohledné akce, ale chybělo tomu zakončení.

To jsme přidali ve střední části. Jeden útok se valil za druhým a šancí přibývalo. Ve 21.minutě vyslal Pítr obloučkem do brejku Toma, ten ve vzduchu tečoval míček do sítě. Možná trošku sporný moment, ale rozhodčí po chvilce ukázal gól – 3:0. O 2 minuty později prokličkoval přes půl hřiště Martin Huňař a míček nabídl Tomovi na zlatém podnose – 4:0. V této třetině jsme dávali góly každé 2 minuty. Ten pátý dal Johny, kterému z trestňáku přihrál Tom – 5:0. Pak se prosadil nejproduktivnější hráč minulé sezóny – Martin Huňař. Máca mu přihrál na půlku a po pár kličkách zavěsil na jistotu pod víko - 6:0. Půl minuty před koncem obíhal Fajne bránu, před ní na sebe nenápadně upozornil nabíhající si Máca, dostal přesný pas a bylo to 7:0.

Třetí třetina už byla vyloženě na dohrání zápasu. Hned v první minutě vypálil Máca a Pítr dorážel krásně o břevno – 8:0. Potom jsme se přece jen stáhli do obrany a dali soupeři prostor. Za stavu 0:8 se ale hraje těžko a přestože si občas na míček sáhnul i Pepa, byla to asi jeho nejlehčí nula v kariéře.

Nejlepší start do sezóny za 12 let ale nesmíme přeceňovat.

Sestava
Brankář: Josef Pirochta    
Obránci: Jan Časta, Marcel Hegr, Martin Sládek
Útočníci: Martin Huňař, Jan Reichard, Peter Kucharík, Tomáš Matýsek, Ladislav Hamerský

 

Branky (přihrávky)
Hegr (Matýsek), Matýsek (-), Matýsek (Kucharík), Matýsek (Huňař), Časta (Matýsek), Huňař (Hegr), Hegr (Reichard), Kucharík (Hegr)

Vyloučení
Sládek - 2 minuty (bodyček) 

 

© 2008 Všechna práva vyhrazena.

Tvorba webových stránek zdarmaWebnode