FbC Dohoda Tri Lamy Brno - FBC Valtice

30.11.2009 14:49

FbC Dohoda Tri Lamy Brno - FBC Valtice
3:3
(1:0 - 0:0 - 2:3)

21/11/2009 - Jedovnice

 

Po krátkém oddychu v naší superluxusní „šatně“ a poté, co jsme měli všichni štěstí a vyhráli v automatu na čokoládové tyčinky občerstvení, byl na řadě poslední soupeř, se kterým jsme ještě nikdy nehráli – vinařské království – Valtice. V naší brance se představil poprvé od svého přestupu Honza „reese“ Halouzka.

Ale co jsme to předvedli, to byla hrůza. Na hřišti jsme doslova spali. Byli jsme všude pozdě a když už jsme se dostali k míčku, nic jsme nevymysleli. Naštěstí Martin nabírá svou loňskou formu a po sólu přes celé hřiště otevřel skóre – 1:0. Ale ani to nás neprobralo. Dál jsme se zoufale bránili Valticím, které nám prakticky nepůjčovaly míček. Honza několikrát předvedl svoje umění, takže jsme úvodní část vyhráli.

Ale po přestávce jsme pokračovali úplně stejně. Bez života. Jen Martin byl schopný párkrát udělat pořádný vítr v útočném pásmu. Jinak nic. Druhá třetina gól nepřinesla.

Pokud někdo počítal, že přijde zlepšení v závěru zápasu, tak se nedočkal. Hra vůbec nezměnila obraz. My jsme stáli, červení kombinovali. Ve 35. minutě už se na to nevydržel dívat opět Martin. Na půlce převzal míček od Johnyho, proběhl jako vítr kolem obránců a střelou o horní tyčku zvýšil - 2:0. Ve 41. minutě se to opakovalo. Opět Martin skvěle prošel přes několik protihráčů a tím pádem dal i v tomto zápase hattrick – 3:0. U 9 z 10 týmů by bylo 4 minuty před koncem rozhodnuto. Ne tak u nás. Tak nějak jsme tušili že to přijde, svou hrou jsme tomu pomohli a ono to přišlo. Během 2 minut a 17 vteřin soupeř 2x udeřil, jeden jsme si dali sami a bylo srovnáno. A to ještě minutu před koncem jejich útočník nastřelil břevno. S velkým štěstím jsme ubránili alespoň bod, který si Valtice plnou měrou za svou aktivitu zasloužily.

Nechali jsme v tom Honzu a Martina samotné. Musíme zase zabrat. Na Mikuláše uzavřeme florbalový rok 2009, tak by to chtělo nějaký pěkný zápas, abychom měli příjemné Vánoce.

 

Sestava
Brankář: Jan Halouzka (Josef Pirochta)
Obránci: Marcel Hegr, Jan Časta, Martin Grosman
Útočníci: Martin Huňař, Tomáš Matýsek, Jan Reichard, Ladislav Hamerský, Peter Kucharík

Branky (přihrávky)
Huňař (-), Huňař (Časta), Huňař (Matýsek)

Vyloučení
-

© 2008 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořte si web zdarma!Webnode