FbC Dohoda Tri Lamy Brno - FBC Valtice

25.01.2012 12:26

FbC Dohoda Tri Lamy Brno - FBC Valtice
8:3
(2:2 - 2:1 - 4:0)

22/01/2012 - Kuřim

 

Tentokrát jsme měli mezi zápasy jen chvilku na oddych. Dva zápasy za sebou už jsme hodně dlouho nehráli. Byl to záhul, ale s bodovým koncem.

Utkání vypadalo podobně jako to první, ale přece jen měli Valtičtí o obraně okénka a slabší rozehrávku zezadu. Toho využil Tom, kterému přímo nahrál soupeř, k otevření skóre – 1:0. Nás to trošku uklidnilo a začali jsme se i trošku šetřit. Hrálo se spíš na středu hřiště. Oba týmy spoléhaly na brejky a postupem času Valtice nejprve srovnaly a o pár minut později se dostaly do vedení 1:2. Zákrok dne si připsal Martin Weiss. Míček mu sice při střele prošel za záda a pomalu se kutálel do brány, ale Martin v poslední chvíli natáhl ruku a konečky prstů zabránil gólu. V poslední minutě opět vyrobil soupeřův obránce velkou chybu, když z rozehrávky ve vlastním rohu napálil Toma, ten míček z první posunul Martinovi, který ho po zemi uklidil do sítě – 2:2.

Druhá třetina byla jasně v naší režii. Valtice kupily jednu chybu za druhou a my měli hromadu šancí na rozhodnutí zápasu. Každý z nás měl minimálně dvě gólovky. Prosadil se nakonec Pítr, který pěknou střelou ukončil kombinaci na jeden dotek – 3:2. Zároveň tak oslavil svůj 100. gól v Dohodě. V další akci se ocitli Tom a Olda. Nedařilo se jim prostřelit obranu, tak nakonec Olda poslal zpět na Martina a střela ze střední vzdálenosti skočila v brance – 4:2. 50 sekund před koncem 2. třetiny se naposledy prosadil soupeř – 4:3.

Závěrečná část probíhala podobně jako ta předchozí, jen se nám konečně podařilo proměnit šance a rozhodnout zápas. Nejdřív dlouhou přihrávkou za obranu našel Johny Pítra, který míček usměrnil do branky – 5:3. O půl minuty později si Tom počkal znovu na Johnyho, který podpořil útok z druhé vlny, a dostali jsme se do uklidňujícího tříbrankového vedení – 6:3. Za minutu vysunul do samostatného úniku Olda Toma, který si bekhendovým blafákem vychutnal brankáře – 7:3. Těchto 122 vteřin rozhodlo zápas. Konečnou podobu výsledku dal Olda, když si u brány vybojoval míček a neomylně ho zavěsil do sítě – 8:3.

VEZEME SI 6 BODŮ!!!!!!

 

Sestava
Brankář: Martin Weiss
Obránci: Jan Časta, Marcel Hegr, Ladislav Hamerský
Útočníci: Martin Huňař, Peter Kucharík, Tomáš Matýsek, Oldřich Barvenčík

 

Branky (přihrávky)
Matýsek (-), Huňař (Matýsek), Kucharík (Huňař), Huňař (Barvenčík), Kucharík (Časta), Časta (Matýsek), Matýsek (Barvenčík), Barvenčík (Matýsek)

 

Vyloučení

Komentáře

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

© 2008 Všechna práva vyhrazena.

Tvorba webových stránek zdarmaWebnode