FbC Dohoda Tri Lamy Brno - FBO Orel Boskovice B

25.03.2011 11:09

FbC Dohoda Tri Lamy Brno - FBO Orel Boskovice B
2:4
(1:2 - 1:2 - 0:0)

20/03/2011 - Jedovnice

 

Přestávka byla krátká a možná i proto se nám podařil vstup do zápasu.

Náš tlak byl v úvodu veliký. Měli jsme plno šancí. Střela střídala střelu, rychlé akce ale vychytával skvělý brankář soupeře. Ujala se jen jedna akce. Martin si narazil s Tomem a forhendovým blafákem otevřel skóre – 1:0. Vše vypadalo velmi jednoduše. Boskovice neměly protihru. Bohužel je nastartoval chybný verdikt rozhodčího. Měli jsme mít jasný aut, šli jsme střídat, ale Orli rozehráli a do poloprázdné obrany vyrovnali – 1:1. Vzápětí se šťastně dostali do vedení – 1:2.

Na začátku druhé části jsme měli ještě dost sil. Tomáš vystihl rozehrávku obránce, předal Martinovi, ten ještě Ronymu a bylo vyrovnáno – 2:2. Hra chvílemi připomínala fotbal. Boskovičtí neměli zájem ustát souboje, proto pořád padali a naopak jejich fauly byly čím dál zákeřnější. Bohužel tato selanka vyhovovala více soupeři a tak jsme tuhle třetinu opět prohráli.

V závěrečné části už bohužel gól nepadl. Pozitivní bylo, že rozhodčí našli píšťalky a konečně začali vylučovat. 7 vyloučených je toho pěkným důkazem. Nám se ovšem nepodařilo přesilovky využít, přestože to bylo jednu chvíli dokonce 5 na 3. Škoda že se nedá zjistit, kolik měl brankář Orlů zásahů, protože za tyhle 3 body se zasloužil nejvíc.

 

Sestava
Brankář: Martin Weiss
Obránci: Lukáš Florec, Marcel Hegr, Martin Sládek, Jan Časta
Útočníci: Martin Huňař, Ronald Martini, Tomáš Matýsek, Peter Kucharík, Jan Reichard, Ladislav Hamerský

 

Branky (přihrávky)
Huňař (Matýsek), Martini (Huňař)

 

Vyloučení
Sládek - 12 min., Huňař - 2 min.

Komentáře

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

© 2008 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode