FbC Dohoda Tri Lamy Brno - FK Orel Telnice

30.11.2009 14:20

FbC Dohoda Tri Lamy Brno - FK Orel Telnice
2:7
(2:5 - 0:1 - 0:1)

01/11/2009 - Dubňany

 

Opět jsme se vydali do naší nejméně oblíbené haly v Dubňanech. Bylo nás jen 6+1 a čekalo nás tam místní letiště.

Vstup do zápasu se nám vůbec nevydařil. Zvolili jsme špatnou taktiku. Chtěli jsme se trochu šetřit, abychom vydrželi oba zápasy, ale nevyplatilo se nám to. Orli měli i dost štěstí a když k tomu přičteme dvě povedené kombinace, vyjde nám stav 0:4 už v 9. minutě. Pak jsme se zvedli a během jedné minuty 2x skórovali. Nejdřív našel Tomáš křížnou přihrávkou Johnyho, ten si v rychlosti poradil se skákavým míčkem a Martin Huňař měl po jeho nahrávce prázdnou bránu – 1:4. Druhý gól doslova dotlačil Fajne, opět za Johnyho asistence – 2:4. Utkání se vyrovnalo a bylo i dost šancí. Ale kontaktní gól jsme nedali a přišel trest. V závěru jsme dostali 5.gól a tím 1.třetina i florbal v Dubňanech skončily.

Od druhé třetiny se strhnul drsný boj. Vzduchem létaly nadávky, lokty. Hrálo se do těla, Orli padali jako hrušky a rozhodčí jim to naivně pískali. Rozhodně bylo blíž k fackám než k dalšímu gólu. Nezávislý pozorovatel by těžko poznal, že jde o florbal. Nakonec jeden gól padl. Rozhodčí nejdřív zcela nesmyslně vyloučil Martina a v oslabení chtěl opět vylučovat a poslat nás do tří, ale soupeř výhodu využil – 2:6.

O závěru zápasu ani nemá cenu psát. Takewondo pokračovalo ještě asi 6-7 minut a pak se hra uklidnila. Orli drželi výsledek a my se začali šetřit na druhý zápas.

Pokud si můžu dovolit poznámku na rozhodčí, tak mě napadá jen věta od Cimrmana, NIKDY NEBYLO TAK ZLE, ABY NEMOHLO BÝT HŮŘ. Zápas jsme si ale prohráli sami v první třetině, kdy jsme hráli až moc šetrně.

 

Sestava
Brankář: Josef Pirochta    
Obránci: Marcel Hegr, Jan Časta
Útočníci: Martin Huňař, Tomáš Matýsek, Jan Reichard, Ladislav Hamerský

Branky (přihrávky)
Huňař (Časta), Reichard (Časta)

Vyloučení
Huňař - 2 minuty

© 2008 Všechna práva vyhrazena.

Tvorba webových stránek zdarmaWebnode