FbC Dohoda Tri Lamy Brno - FK Orel Telnice

23.03.2010 14:33

FbC Dohoda Tri Lamy Brno - FK Orel Telnice
4:1
(0:0 - 3:0 - 1:1)

21/03/2010 - Pohořelice

 

Předposlední turnaj sezóny jsme měli na starosti my. Proto se hrálo v Pohořelicích, v naší oblíbené hale. Pořadatelství začalo zapomenutými zápisy, proto musel zpět do Brna Pepa, a protože na druhý zápas nemohl, turnaj tím pro něj skončil.

Do zápasu s tradičním rivalem jsme vstoupili aktivně a už v 1. minutě měl na hokejce gól Martin, ale bohužel netrefil. Obrana soupeře dělala poměrně hodně chyb v rozehrávce. Nám se dařilo jim míček odebírat a vytvářet si šance. Jednu ze svých jedovek vypálil Kuba, ale rozezněl jen brankářovu helmu.

Druhá třetina začala mírným tlakem modrých a naopak Honza musel předvést pár zákroků, abychom nemuseli dotahovat. Ve 20. minutě se poprvé měnilo skóre. Johny přenechal míček Kubovi, ten udělal pár kroků k brance a vymetl horní růžek – 1:0. O minutu později udělal obránce soupeře velkou chybu, namazal Tomovi a jeho střela skončila v síti – 2:0. Měli jsme opravdu hodně šancí, hrál se otevřený florbal. Mohli jsme dát klidně 5 gólů. Nakonec tam spadl jen jeden. Fajne přihrál Kubovi do středu hřiště a po jeho krátkém sprintu přišla přesná střela těsně nad zemí – 3:0.

Třetí část začala z naší strany vlažně a naopak jsme to byli my, kdo se nemohl dostat z vlastní poloviny. Několikrát jsme dost výrazně ohrozili Honzu. Naštěstí se Orli nedokázali prosadit a nám zůstával třígólový náskok. Soupeř snížil až v polovině 43. minuty, kdy jeden z hráčů prokličkoval obranou a zakončil po zemi – 3:1. Že by znovu začalo drama? Tentokrát ne. Po fatálním kiksu telnického obránce získal míček Tomáš, posunul ho na ještě lépe postaveného Martina, který zavěsil pod víko – 4:1. Soupeř se tak sám připravil o možnost zdramatizovat zápas.

 

Sestava
Brankář: Jan Halouzka
Obránci: Marcel Hegr, Jan Časta, Jan Reichard
Útočníci: Martin Huňař, Tomáš Matýsek, Ronald Martini, Jakub Peška, Peter Kucharík, Ladislav Hamerský

Branky (přihrávky)
Peška (Časta), Matýsek (-), Peška (Reichard), Huňař (Matýsek)

Vyloučení
Hegr - 2 min.

Komentáře

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

© 2008 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořte si web zdarma!Webnode