FbC Dohoda Tri Lamy Brno - Florbal Kuřim

18.10.2011 09:12

FbC Dohoda Tri Lamy Brno - Florbal Kuřim
4:4
(1:3 - 2:1 - 1:0)

15/10/2011 - Pohořelice

 

O přestávce odjel Laďa a přijel Martin Sládek. Čekal nás pravděpodobně největší favorit na postup.

Tentokrát jsme začali trošku vlažně. Nechali jsme Kuřim hrát a brzy to bylo 0:2. V 9 minutě jsme se osmělili a na dobré 2 minuty zavřeli soupeře u jejich branky, nejdřív jsme nevyužili velké šance, ale nakonec vyvezl Martin míček z naší poloviny, kličkami zesměšnil několik soupeřů, přihrál na střed Pítrovi, ten si míček posunul ještě do lepší pozice a přesnou střelou snížil – 1:2. Zjistili jsme, že se dá hrát s každým a hra se vyrovnala. Dostali jsme sice ještě jeden gól, ale byl to teprve začátek.

Ve druhé třetině jsme hráli velmi dobře. Dostávali jsme se do šancí a skvělým výkonem k tomu přispěl i Martin Weiss. Několika zákroky nás podržel a my měli klid na útočení. Hodně jsme využívali nejistoty kuřimských obránců. Po jednom jejich zaváhání, získal míček Martin, přihrál do brankoviště Tomovi – 2:3. Ve 22. minutě dal soupeř svůj poslední gól – 2:4. O chvíli později proměnil umístěnou střelou k tyčce Ronald volný úder a znovu jsme byli na dostřel - 3:4

Byl to tvrdý zápas, hlavě u mantinelů se občas pěkně jiskřilo. Soupeř navíc přidával do soubojů i herecké umění, takže některé pády působily komicky. Po jednom takovém příkladném souboji v rohu mezi Fajnem a jedním z obránců, získala naše devítka míček, přihrála před bránu a Pítr vyrovnal – 4:4. Obránce místo aby se snažil za Honzou běžet, skočil úplně zbytečně za mantinel a dožadoval se faulu. Rozhodčí mu to ale nesežrali a my zaslouženě vyrovnali.

Děkujeme rodině Pirochtové za vytvoření téměř domácího prostředí.

 

Sestava
Brankář: Martin Weiss
Obránci: Jan Časta, Marcel Hegr, Martin Sládek
Útočníci: Martin Huňař, Peter Kucharík, Ronald Martini, Tomáš Matýsek, Jan Reichard

 

Branky (přihrávky)
Kucharík (Huňař), Matýsek (Huňař), Martini (Matýsek), Kucharík (Reichard)

 

Vyloučení

Komentáře

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

© 2008 Všechna práva vyhrazena.

Tvorba webových stránek zdarmaWebnode