FbC Dohoda Tri Lamy Brno - Gullivers Sokol Brno I C

22.12.2010 15:55

FbC Dohoda Tri Lamy Brno - Gullivers Sokol Brno I C
7:5
(1:1 - 1:3 - 5:1)

18/12/2010 - Pohořelice

 

Prestižní zápas hlavně pro Laďu. Pro nás zase tím, že jsme měli na střídačce náhradního brankáře. Pepa nechal pokračovat Míru.

Dlouho se hrálo bez branek. Šance byly, ale brankáři chytali dobře. V 10. minutě padl 1. gól. Fajne našel Ronyho a vedli jsme 1:0. Pak jsme udržovali výsledek, ale 20 sekund před koncem jsme po kiksu vedení ztratili – 1:1.

Druhá (výpadková) třetina potvrdila tradici. Polevili jsme a během 3 minut 3x inkasovali. Docela jsme se trápili. Naše šance chytal jejich spolehlivý brankář a naše koncovka byla mizerná. Přesto jsme v závěru dokázali snížit. Tomáš vyslal do brejku Pítra a ten si vychutnal brankáře nezištnou přihrávkou na Ronalda – 2:4. Jak se později ukázalo, byl to veledůležitý gól.

Snížení nás probralo. Začali jsme předvádět útočné manévry. Nejdřív nabil Tom Martinovi před branku (3:4) a pak si role vyměnili, když Tom dorazil Martinovu střelu – 4:4. Ve 36. minutě jsme dokonce na chvilku skóre otočili, když Fajne přihrál Ronymu na hattrick – 5:4. Pak Komín vyrovnal, ale my byli připraveni. Tom vystihl rozehrávku, předal sniperovi Ronymu a opět jsme vedli – 6:5. Soupeř se odhodlal k powerplay, ale po fatální chybě obránce pojistil Tom vítězství střelou do prázdné branky – 7:5.

Opět děkujeme našim pořadatelům, Danči a Tesákovi

 

Sestava
Brankář: Bohumír Fajt (Josef Pirochta)
Obránci: Lukáš Florec, Ladislav Hamerský, Marcel Hegr, Jan Časta
Útočníci: Martin Huňař, Peter Kucharík, Ronald Martini, Tomáš Matýsek, Jan Reichard

 

Branky (přihrávky)
Martini (Reichard), Martini (Kucharík), Huňař (Matýsek), Matýsek (Huňař), Martini (Reichard), Martini (Matýsek), Matýsek (-)

Vyloučení
-

Komentáře

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

© 2008 Všechna práva vyhrazena.

Tvorba webových stránek zdarmaWebnode