FbC Dohoda Tri Lamy Brno - Sokol Brno III - Falcons

21.09.2010 16:14

FbC Dohoda Tri Lamy Brno - Sokol Brno III - Falcons
5:5
(3:0 - 0:3 - 2:2)

18/09/2010 - Jedovnice

 

Po přestávce nás čekal kdo jiný, než Falcons. Náš nejčastější soupeř.

Zápas měl naprosto tradiční průběh. Už by se na to dalo i vsadit. První třetina patřila nám. Jednoduše jsme se dostávali do zakončení a měli plno šancí. Ve 4. minutě prošel Martin sám a otevřel skóre – 1:0. V 8. minutě přihrál Tomáš Ronaldovi a vedli jsme už o 2 góly – 2:0. Měli jsme šance na další zvýšení náskoku. Ujala se až akce z 10. minuty, kdy Tomáš z levého křídla přihrál pod sebe Martinovi a bylo to 3:0.

Druhá třetina se naopak vůbec nepovedla. Už po 7 vteřinách lovil Pepa míček ze sítě a tím se Sokol nastartoval. Začala jeho důsledná hra, hlavně v brankovišti. Tam jsou velmi silní. Dlouho jsme odolávali, ale nakonec jsme vedení neudrželi a ještě ve druhé třetině bylo srovnáno.

V těchto fázích zápasu už jsme byli jasně horší. Přestali jsme se hýbat. Hrálo se hlavně v blízkosti naší branky a často při nás stálo i štěstí. Pak se ale dostala do úniku dvojice Pítr a Ronald a opět jsme vedli – 4:3. Bylo to zase veselejší. Dobývání našeho brankoviště ovšem pokračovalo. Odvrátili jsme plno jasných šancí až na tu ze 34. minuty, tam už to nešlo – 4:4. No a zase jsme byli na řadě my. Tentokrát to vzal na sebe Martin, který prokličkoval půlkou hřiště a nádherně zavěsil – 5:4. Radovali jsme se přesně 20 sekund a bylo vyrovnáno. Zápas remízou i skončil.

Máme dva body z prvního turnaje. Další kolo pořádáme v Pohořelicích.

 

Sestava
Brankář: Josef Pirochta    
Obránci: Jan Časta, Martin Huňař
Útočníci: Ladislav Hamerský, Peter Kucharík, Ronald Martini, Tomáš Matýsek

 

Branky (přihrávky)
Huňař (-), Martini (Matýsek), Huňař (Matýsek), Martini (Kucharík), Huňař (-)

Vyloučení
-

Komentáře

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

© 2008 Všechna práva vyhrazena.

Tvorba webových stránek zdarmaWebnode