FbC Dohoda Tri Lamy Brno - Tišnov Paladins

26.10.2010 10:09

FbC Dohoda Tri Lamy Brno - Tišnov Paladins
1:5
(0:3 - 1:1 - 0:1)

23/10/2010 - Pohořelice

 

Po přestávce nás čekal o dost kvalitnější soupeř. Už z jejich dopoledního zápasu bylo vidět, že budou dobře střílet a chtít vyhrát. Do branky poklekl Fajne.

A začalo to svižně. Ve 27. sekundě bomba od mantinelu do šibenice 0:1. 5. minuta další závar u nás – 0:2. Bylo to opět velmi tvrdé utkání se spoustou střetů a nepříjemností. Největší způsobil Tomáš tím, že zranil protihráče. Byl to smolný okamžik, za který si odseděl po právu 5 minut. V přesilovce Tišnov zvýšil a dalo by se říct, že po zbytek zápasu kontroloval vývoj. Náš jediný gól zaznamenal Martin Huňař, po perfektní kombinaci s Ronaldem a Tomem. Jinak měl zápas jasný průběh. Měli jsme ještě dalších pár šancí za korekci výsledku, ale výsledek 1:5 už byl konečný. 5. gól zaznamenal 4 sekundy před koncem jejich útočník jasným kopnutím a navíc z brankoviště. Na dělbu bodů to ale vliv nemělo.

Opět bych (po námi pořádaném turnaji) rád poděkoval Tesákovi a Martinově přítelkyni za pomoc při řízení zápasů. Dále Nelince, Michalce, Kačence a Jitce za podporu a v neposlední řadě Mácovi a Fajnemu za perfektní výkony v brance.

 

Sestava
Brankář: Jan Reichard
Obránci: Lukáš Florec, Marcel Hegr, Ladislav Hamerský, Martin Sládek
Útočníci: Martin Huňař, Peter Kucharík, Ronald Martini, Tomáš Matýsek

 

Branky (přihrávky)
Huňař (Matýsek)

Vyloučení
Huňař - 2 min., Matýsek - 5 min.

Komentáře

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

© 2008 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode