FbC Dohoda Tri Lamy Brno - TJ Sokol Břeclav-Sokol Lanžhot C

19.10.2009 17:07

FbC Dohoda Tri Lamy Brno - TJ Sokol Břeclav-Sokol Lanžhot C
6:1
(2:0 - 1:0 - 3:1)

18/10/2009 - Lužice

 

Poznali jsme novou halu v Lužicích. Nová, pěkná, moderní, ale hřiště malé a kluzké. Do sestavy se vrátil Fajne a bylo to znát.

Od prvních minut se tlačil do branky a vyplatilo se mu to. Nejdřív rozehrál Martin H. volný úder a Fajneho jedovku zastavila až síť – 1:0. Druhý jeho gól byl ovšem výstavní. Opět Martin Huňař rozehrál přesilovku, Fajne si našel skvělé místo na střelu a trefil pavouka v soupeřově bráně přímo do obličeje – 2:0.

Byli jsme v tomto zápase lepší a měli plno šancí. Každý z nás mohl dát gól. Ve druhé třetině se to povedlo po Pítrově přihrávce Tomovi, který z otočky mířil nad brankářovo rameno – 3:0.

Třetí třetina byla v naší režii. Ve 35.minutě unikl Martin Huňař, ale byl faulován a Tomáš proměnil trestné střílení – 4:0. Pak nám na chvilku zatrnulo, protože Sokol snížil, ale o chvíli později našel Martin Huňař u tyčky zcela volného Pítra a ten, přestože měl z noci ještě zamlžený brýle, skóroval – 5:1. V poslední minutě přihrál Pítr z rohu před bránu a zcela volný Fajne dokončil po zemi svůj 2. hattrick v této sezóně – 6:1.

 

Sestava
Brankář: Josef Pirochta    
Obránci: Marcel Hegr, Martin Sládek, Martin Grosman, Jan Časta
Útočníci: Martin Huňař, Peter Kucharík, Tomáš Matýsek, Jan Reichard, Ladislav Hamerský

Branky (přihrávky)
Reichard (Huňař), Reichard (Huňař), Matýsek (Kucharík), Matýsek (trestné střílení), Kucharík (Huňař), Reichard (Kucharík)

Vyloučení
Reichard - 2 minuty

© 2008 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode