FbC Dohoda Tri Lamy Brno - TJ Sokol Břeclav-Sokol Lanžhot C

07.12.2009 09:16

FbC Dohoda Tri Lamy Brno - TJ Sokol Břeclav-Sokol Lanžhot C
9:5
(1:1 - 3:2 - 5:2)

06/12/2009 - Lužice

 

Do malé haly v Lužicích jsme si tentokrát vezli nové posily. Dano Kuchárika a Kubu Peška. Bylo nás 11+1, což je asi rekord. Do brány se postavil Honza.

Zápas začal naší chybou v rozehrávce a 1. střela Sokola otevřela skóre již po 37 vteřinách – 0:1. Na hřišti jsme měli převahu, ale spalovali jsme i ty největší šance. Obrat k lepšímu přišel v 10.minutě. Hráli jsme přesilovku a soupeře zmáčkli. Bylo tam i několik tutovek včetně tyčky. Gól jsme ale dali až 2 sekundy po vypršení trestu. Martin H. si narazil míček s Kubou a bylo vyrovnáno – 1:1.

Ve 2. třetině se hrál docela tvrdý florbal. Naštěstí pískali zkušení rozhodčí a tak to udrželi na uzdě. Od 21.minuty jsme zase prohrávali. Při našich útočných výpadech jsme zapomínali bránit. Přesně v polovině zápasu unikl po levé straně Tom, trefil tyčku, ale Ronald pohotově vrátil míček do sítě – 2:2. O 4 minuty později přihrál Ronald Martinovi a poprvé jsme vedli. Ale jen minutu. Břeclav se pěknou akcí udržela ve hře. V poslední minutě střední části se odrazil míček před bránu a Tomáš baseballovým úderem ukončil třetinu – 4:3.

Závěrečná třetina už patřila zcela nám. Ve 36. minutě namazal Kuba Pítrovi – 5:3, ve 38. Johny Danovi, který dal svůj první gól za Dohodu a odskočili jsme na 6:3. Poté přišla na řadu potyčka. Její hlavním aktérem byl Pítr, který nám zajistil přesilovku 4 na 3. Tu jsme sice nevyužili, ale tu 5 na 4, která následovala hned po ní už ano. Sám Pítr využil po Kubově přihrávce odkrytou branku – 7:3. Na konci 42. minuty poslal Martin přes celé hřiště míček na Toma a ten jen lehce tečoval – 8:3. O minutu později vystihl Tom špatnou rozehrávku obránců, vypíchl míček a připravil palebnou pozici pro Ronalda – 9:3. Závěr zápasu obstarala naše nejsilnější zbraň a to je posledních 15 vteřin. Opět jsme v nich inkasovali a to hned 2x. V čase 44:45 a 44:58 se uzavřelo skóre.

 

Sestava
Brankář: Jan Halouzka
Obránci: Marcel Hegr, Jan Časta, Martin Grosman, Jan Reichard
Útočníci: Martin Huňař, Tomáš Matýsek, Ronald Martini, Jakub Peška, Dano Kuchárik, Peter Kucharík, Ladislav Hamerský

Branky (přihrávky)
Huňař (Peška), Martini (Matýsek), Huňař (Martini), Matýsek (-), P.Kucharík (Peška), D.Kuchárik (Časta), P.Kucharík (Peška), Matýsek (Huňař), Martini (Matýsek)

Vyloučení
P.Kucharík - 2 min. (hrubost)

Komentáře

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

© 2008 Všechna práva vyhrazena.

Tvorba webových stránek zdarmaWebnode