VSK MZLU Brno - FbC Dohoda Tri Lamy Brno

13.10.2009 13:07

VSK MZLU Brno - FbC Dohoda Tri Lamy Brno
6:6
(3:1 - 2:4 - 1:1)

10/10/2009 - Jedovnice

Odpolední zápas byl z naší strany odvážnější. Přijel Ronald a tak jsme mohli síly trošku víc rozložit. MZLU je spíš technický tým, tak se nám hrálo dobře.

Sice jsme od 5.minuty prohrávali, ale hra byla vyrovnaná. V 10.minutě rozehrál Tomáš trestňák a Ronald vyrovnal – 1:1. Pak jsme ovšem docela zaspali a během krátké chvíle 2x inkasovali – 1:3.

Do druhé třetiny vletěla Dohoda parádně. V 19.minutě přihrál Pítr Martinu Huňařovi a bylo to jen o gól. Po další půlminutce bylo srovnáno. Opět Martin H. unikl po křídle, naservíroval „mezi kruhy“ Tomovi a míček propadl brankáři pod rukou – 3:3. Pak jsme si zase vybrali slabší chvilku a za 2 minuty to bylo 3:5. Ale jen 10 sekund po 5. brance soupeře našel Martin H. opět Toma a ten musel použít dvě střely, aby snížil – 4:5. Za další minutku nabil Pítr Ronymu a bylo opět srovnáno – 5:5. V závěru třetiny Pepa zlikvidoval trestné střílení a udržel tak remízu.

V závěru zápasu se docela přitvrdilo. Hned v úvodu MZLU strhla vedení na svou stranu a to trvalo až do 41.minuty, kdy po Martinově trestňáku vyrovnal dalekonosnou střelou Máca – 6:6.

Z nepovedeného turnaje vezeme alespoň bod.

 

Sestava
Brankář: Josef Pirochta    
Obránci: Marcel Hegr, Martin Sládek, Martin Grosman, Jan Časta
Útočníci: Martin Huňař, Peter Kucharík, Tomáš Matýsek, Ronald Martini

Branky (přihrávky)
Martini (Matýsek), Huňař (Kucharík), Matýsek (Huňař), Matýsek (Huňař), Martini (Kucharík), Hegr (Huňař)

Vyloučení
Hegr - 2 minuty

© 2008 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode