FbC Dohoda Tri Lamy Brno - VSK MZLU Brno

10.03.2010 14:45

FbC Dohoda Tri Lamy Brno - VSK MZLU Brno
5:7
(1:5- 2:2 - 2:0)

07/03/2010 - Dubňany

 

Po dobré kofole a uklidnění nás čekalo asi nejlepší mužstvo ligy. Dva nejproduktivnější hráči soutěže a aspirant na postup – MZLU Brno.

To uklidnění se nám povedlo náramně. Během první třetiny jsme se z něho nedostali. Dívali jsme se na hezké akce soupeře a přihlíželi, jak si nás rozebírají. Góly utěšeně narůstaly a jediný náš dal po samostatné akci Kuba, když snížil na průběžných 1:3. Skóre 1. třetiny se vyšplhalo až na 1:5.

Po přestávce to ale nebylo lepší. Ve 22. minutě už to bylo 1:7 a zavánělo to pořádným debaklem. Rozdíl ve hře byl markantní. Byli jsme pod tlakem a ke střelám jsme se moc nedostali. Naštěstí vedení soupeře trošku ukolébalo a my jsme se začali více prosazovat. Ve 23. minutě rozehrál volný úder Pítr a Kuba pořádně falšovanou střelou snížil na 2:7. O 2 minuty později získal na naší polovině míček Tomáš, postupně se zbavil tří protihráčů a bekhendovou střelou překonal brankáře – 3:7.

Do třetí části jsme šli s tím to důstojně dohrát. Ve 34. minutě ale rozehrál Fajne trestňák na Kubu, ten z neuvěřitelné dálky (asi 5 metrů před půlkou) vypálil a míček skončil v brance - 4:7. Výsledek už vypadal rozumně. Ještě vylepšit ho mohl Tomáš z trestného střílení, ale bekhendový blafák nedotáhl do konce. Následovala přesilovka, kterou jsme sice neproměnili, ale z tlaku nakonec gól padnul. Dal ho po Tomově přihrávce Martin Huňař – 5:7.

 

Sestava
Brankář: Jan Halouzka
Obránci: Marcel Hegr, Jan Časta, Martin Grosman, Jan Reichard
Útočníci: Martin Huňař, Tomáš Matýsek, Ronald Martini, Jakub Peška, Peter Kucharík, Ladislav Hamerský

Branky (přihrávky)
Peška (-), Peška (Kucharík), Matýsek (-), Peška (Reichard), Huňař (Matýsek)

Vyloučení
-

Komentáře

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

© 2008 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořte si web zdarma!Webnode