FbC Dohoda Tri Lamy Brno - WORMS Velké Pavlovice

22.02.2010 15:09

FbC Dohoda Tri Lamy Brno - WORMS Velké Pavlovice
4:6
(0:2 - 0:2 - 4:2)

14/02/2010 - Lužice

 

Příjemné posezení v sedačce, párky, kofola. Prostě pohoda.

Zápas začal a my jsme předváděli stejnou hru, jako minulý turnaj v Dubňanech. Soupeř byl posílen o dobrého střelce z dálky Václavíka (dříve Falcons) a přes něj šly všechny akce bílých. Byli jsme velmi pasivní a první třetinu jsme prohráli 0:2.

Ani druhá část hry nepřinesla zlepšení. Ubývalo nám sil a soupeř navyšoval vedení. Těžko jsme se prosazovali a do myšlenek se vkrádalo, jestli vůbec dokážeme v tomto utkání skórovat. Po prostřední třetině to bylo 0:4.

Ani ta poslední nezačala dobře a hned po 2 minutách to bylo už 0:5. Pak ovšem nastal zlom. Tom vyhrál bully na Kubu, ten 5 sekund po inkasovaném gólu snížil a začaly se dít věci. Za další minutu rozehrál Kuba míček z rohu na Toma, ten naznačil střelu, ale vrátil to Kubovi, který opět skóroval – 2:5. Znovu uběhla minuta. Obránci Pavlovic namazali míček Tomovi, ten se vřítil mezi 3 hráče, dvě rychlé kličky a bylo to 3:5. Worms si vzali oddechový čas. Nás to ale nezbrzdilo. Dál jsme tlačili každý míček do kasy. Nakonec se podařilo Kubovi přihrát napříč hřištěm Ronymu a už to bylo jen o gól. Tlak ještě vzrostl a my trefovali konstrukci. Kuba trefil minimálně 5x břevno, Tomáš se k němu přidal. Poslední půlminutu jsme hráli přesilovku 6 na 4, ale tu jsme nezvládli a ihned inkasovali.

 

Sestava
Brankář: Marcel Hegr
Obránci: Jan Časta, Martin Grosman
Útočníci: Tomáš Matýsek, Ronald Martini, Jakub Peška, Ladislav Hamerský

Branky (přihrávky)
Peška (Matýsek), Peška (Matýsek), Matýsek (-), Martini (Peška)

Vyloučení

Komentáře

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

© 2008 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořte si web zdarma!Webnode