FbC (Ro)sičáci - FbC Dohoda Brno

05.11.2012 10:41

FbC (Ro)sičáci - FbC Dohoda Brno
4:7

27/10/2012 - Brno-Lesná

 

Po dvou výhrách nad silnými soupeři jsme se po 4 týdnech opět probojovali do finále. Před zápasem proběhlo občerstvení a povzbudit nás přišel zraněný Máca. O kulturní vložku se postaral Pitr, který koupal mobil na toaletě. Z rodinných důvodů musel odejít Martin Weiss a tak se Martin Huňař přesunul z obrany do útoku.

Podle postavení v tabulce byla Dohoda ve finále favoritem. Odpovídal tomu i obraz na hrací ploše. První půlku jsme soupeře přehrávali a postupně navyšovali vedení. Pavel s Filipem rychlými kombinacemi způsobovali chaos v obraně soupeře a vylepšovali si statistiky v kanadském bodování. Martin Huňař několikrát prokličkoval s míčkem na hokejce přes celé pásmo a dvakrát překonal gólmana.

Ovšem druhá půle se nám příliš nepovedla. Po dvou těžkých zápasech a při náskoku 5 gólů se projevilo uspokojení a začali jsme hrát až příliš profesorsky. Přestali jsme poctivě bránit, obránci nestíhali pokrývat útočící hráče soupeře a Rosice toho využili k zdramatizování zápasu. Nicméně utkání jsme i přes slabší chvilky dovedli do vítězného konce. Poprvé jsme se tak mohli vyfotit s pohárkem pro vítěze.

Díky zisku maximálně možných 11 bodů jsme se v tabulce vyhoupli na 2 příčku a odskočili našim pronásledovatelům. Na první Orly z Moravského Krumlova, kteří zatím prohráli pouze 1x, ztrácíme 3 body. A Filip s Pavlem se dál drží v první desítce kanadského bodování A ligy.

 

 

Sestava
Brankář: Bohumír Fajt
Obránci: Jan Reichard (0+0), Jan Časta (0+1), Ladislav Hamerský (0+0)
Útočníci: Pavel Oppl (1+3), Filip Křešťák (4+1), Martin Huňař (2+0), Peter Kucharík (0+1)

 

Ladislav Hamerský

Komentáře

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

© 2008 Všechna práva vyhrazena.

Tvorba webu zdarma s WebnodeWebnode