FBC Sokol Ivanovice na Hané B - FbC Dohoda Tri Lamy Brno

23.01.2011 20:16

FBC Sokol Ivanovice na Hané B - FbC Dohoda Tri Lamy Brno
6:8
(3:2 - 0:2 - 3:4)

22/01/2011 - Nezamyslice

 

Poseděli jsme v baru přímo v hale. Očekávali jsme příjezd Pepy. Naštěstí nakonec dorazil a navíc s rodinou a dobrou náladou.

Začali jsme zhurta. Johny už v 7. sekundě vysunul dopředu Martina H. a ten zahrál brankáři na housle – 1:0. Ve 3. minutě se poprvé ke slovu dostal klíčový muž zápasu. Tomáš přihrál naběhnutému Mácovi a jeho přízemní střela znamenala vedení 2:0. Domácí přidali na agresivitě. To se jim nakonec vyplatilo, protože v závěru třetiny během 3 minut otočili skóre a my tak nakonec první třetinu prohráli 2:3.

Druhá třetina patřila gólově nám. Sice jsme se se soupeřem spíš obouchávali, ale dokázali jsme misku vah zatížit na naši stranu. V 15. minutě kombinoval v rohu Martin H. s Tomem, pak následovala rychlá přihrávka na Mácu a míček se třepotal v šibenici. V 18. minutě přišel další důležitý okamžik. Laďa s Pítrem dlouho dobývali branku, až se nakonec do střelecké listiny zapsal Pítr a ukončil svoje dlouhé čekání na gól - 4:3.

Další góly padaly až v závěru a nebylo jich málo. Nejdřív Ivanovice vyrovnaly, ale potom Máca vstřelil svůj 3. Gól, zaznamenal svůj první hattrick v kariéře a znovu jsme vedli – 5:4. Do velké šance se dostal Laďa, ale byl faulován a Tomáš zvýšil z trestného střílení – 6:4. Bohužel to nestačilo. Ve čtyřminutovém oslabení jsme 2x inkasovali a do posledních dvou minut se šlo za stavu 6:6. 20 sekund před koncem to přišlo. Tomáš nahrál Martinovi na střed, ten posunul Ronaldovi a jeho perfektní střela zaplula po zemi do sítě 7:6. Se závěrečnou sirénou po Martinově přihrávce uzavřel skóre Tom – 8:6.

Máca dal hattrick a padly 2 rekordy. Nejrychlejší gól v 7.sekundě a nejpozdější gól v čase 39:00.

 

Sestava
Brankář: Josef Pirochta
Obránci: Lukáš Florec, Marcel Hegr, Jan Časta, Martin Sládek
Útočníci: Martin Huňař, Peter Kucharík, Ronald Martini, Tomáš Matýsek, Jan Reichard, Ladislav Hamerský

 

Branky (přihrávky)
Huňař (Časta), Hegr (Matýsek), Hegr (Huňař), Kucharík (Hamerský), Hegr (Huňař), Matýsek (trestné střílení), Martini (Huňař), Matýsek (Huňař)

 

Vyloučení
Sládek - 2 min., 2+10 min.

Komentáře

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

© 2008 Všechna práva vyhrazena.

Tvorba webových stránek zdarmaWebnode