FBC Sokol Slavkov - FbC Dohoda Tri Lamy Brno

20.03.2012 09:58

FBC Sokol Slavkov - FbC Dohoda Tri Lamy Brno
11:5
(4:1 - 4:0 - 3:4)

17/03/2012 - Lužice

 

Po delší době jsme jeli do Lužic. Po zmatcích při odjezdu z Brna, jsme se dostavili do haly 4 minuty před úvodním hvizdem. Rychle jsme nastoupili a začal boj.

Slavkov hned v úvodu ukázal, že štěstí bude na jeho hokejkách. První nemastná neslaná střela skončila v síti - 0:1. O minutu později neproměnil Tomáš penaltu, ale naštěstí se v následné přesilovce prosadil Pítr a bylo srovnáno - 1:1. To bylo ale z naší strany vše. Slavkov střílel i z nemožných pozic, přesto míčky padaly do branky. Fajne následně orazítkoval obě tyčky naráz a první třetina skončila 1:4.

Ve druhé třetině jsme si ověřili, že florbal už dávno není bezkontaktní sport. Hra byla opticky vyrovnaná, ale občas vyletěl míček někde z pranice a skóre narůstalo. U některých branek nám nezbývalo než jen kroutit hlavou nad tím, z čeho všeho může být gól. Naopak my trefili břevno a plno dalších slibných akcí zůstalo nevyužito. Nutno podotknout, že slavkovský brankář chytal velmi dobře.

Na začátku třetí třetiny se skóre vyšplhalo už na 1:9. Slavkov vedl zaslouženě, ale rozdíl skóre úplně neodpovídal rozložení sil na hřišti. Řekli jsme si, že alespoň nastřílíme nějaké góly. K lepšímu výkonu nás strhl kapitán, který po Johnyho přihrávce snížil – 2:9. O chvíli později rozehrál Pítr aut křížem doprava na Toma a ten gólem zmírnil vlastní mizérii – 3:9. Zápas byl dost tvrdý, přesto padaly góly dál. Naši čtvrtou branku dal dalekonosnou střelou Máca. Brankář měl zakrytý výhled a míček zapadl krásně za jeho rameno. V poslední minutě uzavřel po hezké akci skóre opět Martin – 5:11

 

Sestava
Brankář: Bohumír Fajt
Obránci: Jan Časta, Marcel Hegr, Ladislav Hamerský
Útočníci: Peter Kucharík, Tomáš Matýsek, Martin Huňař, Jan Reichard

 

Branky (přihrávky)
Kucharík (Huňař), Huňař (Časta), Matýsek (Kucharík), Hegr (Huňař), Huňař (Kucharík)

 

Vyloučení

Komentáře

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

© 2008 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořte si web zdarma!Webnode