FBC Valtice - FbC Dohoda Tri Lamy Brno

04.02.2010 15:13

FBC Valtice - FbC Dohoda Tri Lamy Brno
4:4
(2:0 - 0:3 - 2:1)

31/01/2010 - Dubňany

 

A opět Dubňany. Pro nás zakletá hala. Do hry nás bylo 8+1. Dobrý počet. Přesto se nám turnaj vůbec nevydařil. Honza si na tréninku zlomil prst, proto musel oba zápasy chytat Pepa.

Od prvních okamžiků jsme působili ospale a unaveně. Nešla nám souhra ani střelba. Měli jsme sice opticky více ze hry, ale Valtice spolehlivě bránily a do šancí nás nepouštěly. Naopak hráči v červených dresech udeřili první. V 7. minutě nás obklíčili u branky a volný hráč otevřel skóre – 0:1. 7. minuta byla špatná, proto jsme ještě jednou inkasovali – 0:2.

Druhá třetina zlepšení hry nepřinesla. Byl to stále stejný obrázek. Hrálo se uprostřed hřiště a byla to tragédie. Naštěstí máme ostrostřelce Kubu, který dal během 6 minut hattrick. Nejdřív mu z volného úderu nabil Ronald a za 2 minuty poté Tomáš. Třetí gól přidal opět po Tomově přihrávce z rohu. To, že jsme se dostali do vedení ale neznamenalo, že jsme hráli dobře.

Poslední část začala skvěle. Pítr s Ronaldem krátkými přihrávkami překonali soupeřovu obranu a Ronald zvýšil na 4:2. A hra zase spadla do podprůměru. Přiblížil se konec zápasu a naše kritická část zápasu. Opět se potvrdilo, že na tuto část, potřebujeme velký náskok. Znovu se nám nepodařilo udržet skóre, a proto jsme jen remizovali 4:4.

 

Sestava
Brankář: Josef Pirochta
Obránci: Marcel Hegr, Jan Časta, Martin Huňař
Útočníci: Tomáš Matýsek, Ronald Martini, Jakub Peška, Peter Kucharík, Ladislav Hamerský

Branky (přihrávky)
Peška (Martini), Peška (Matýsek), Peška (Matýsek), Martini (Kucharík)

Vyloučení

Komentáře

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

© 2008 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode