FBO Orel Boskovice B - FbC Dohoda Tri Lamy Brno

26.10.2010 10:09

FBO Orel Boskovice B - FbC Dohoda Tri Lamy Brno
6:7
(2:2 - 0:0 - 4:5)

23/10/2010 - Pohořelice

 

Na pořádání turnaje už nás nemůže nic překvapit. Měli jsme zápisy, byli jsme tam včas. Něco nového přesto přišlo. Mantinely v Pohořelicích. Vypadají moc dobře. Až výrobce dodá chybějící části, bude to perfektní

Do prvního zápasu jsme nastoupili v brance s Mácou, v obraně s jednou staronovou posilou Martinem Sládkem a jedním debutantem - Lukášem Florecem. A všichni tři si vedli dobře. Náš první gól dal Rony po Martinově přihrávce. Klasická situace, kdy Martin obehraje 4 hráče a přihrává doprava volnému křídlu – 1:0. V 8. minutě bylo srovnáno. 9. minuta zase patřila nám. Stejná dvojice nás poslala znovu do vedení. Ale jen na 15 sekund. První třetina tak skončila 2:2.

Byl to docela nervózní zápas plný soubojů. Soupeř hrál tvrdě, ale občas si přidal ke svým pádům trochu toho divadelního umění. Navíc měli hráči v černých dresech hodně nepříjemných řečí a tak přestaly padat góly a jiskřilo se.

To co se ale dělo v poslední části, to bylo jako z amerického sportovního filmu. A v takovém snímku člověk musí napřed prohrávat, aby pak mohl vítězoslavně otočit a vyhrát. Už v první minutě jsme dostali 2 góly- 2:4. Soupeř byl na koni a svými slovními provokacemi to podporoval. Pak přišla naše přesilovka 4 na 3 a její bleskové využití. Martin Huňař střílel z pozice obránce přesně – 3:4. Už o 50 sekund později rozehrál Fajne trestňák a Ronald dokončil hattrick – 4:4. Pak se zase pár minut bojovalo, než to vzal do rukou Martin Huňař, prokličkoval celým hřištěm a předložil neodolatelnou nabídku Tomovi – 5:4. 4 minuty před koncem by to byl ve většině zápasů jiných týmů s největší pravděpodobností konečný výsledek, ale my jsme experti na dramatické závěry. 85 sekund před koncem jsme si dali vlastní gól a bylo srovnáno – 5:5. 53 sekund od závěrečného hvizdu uviděl Martin naběhlého Toma v brejku, poslal mu dlouhou přihrávku a ten jemnou tečí rozvlnil síť – 6:5. Rozhodnuto? NE! O 18 sekund později jsme se špatně vrátili a bylo opět srovnáno – 6:6. Budou se dělit body? Nebudou. 5 sekund před koncem teprve přišel poslední šťastný Tomův gól a my máme 3 body.

To bylo drama se šťastným koncem pro nás.

 

Sestava
Brankář: Marcel Hegr
Obránci: Lukáš Florec, Ladislav Hamerský, Martin Sládek
Útočníci: Martin Huňař, Peter Kucharík, Ronald Martini, Tomáš Matýsek, Jan Reichard

 

Branky (přihrávky)
Martini (Huňař), Martini (Huňař), Huňař (Matýsek), Martini (Reichard), Matýsek (Huňař), Matýsek (Huňař), Matýsek (Florec)

Vyloučení
Huňař - 2 min., Matýsek - 2 min., Sládek - 2 min.

Komentáře

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

© 2008 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode