FK Orel Telnice - FbC Dohoda Brno

01.11.2008 19:26

 

 

FK Orel Telnice - FbC Dohoda Brno
2:9
(1:2 - 1:3 - 0:4)

1/11/2008 - Pohořelice

 

 

Opět jsme pořádali turnaj. Pohořelická hala nabízí velmi zajímavý, reliéfní povrch, kde míček znenadání poskočí nebo naopak neposkočí a to přináší do hry nečekané situace. Už jsme však zkušení pořadatelé a myslím,že vše proběhlo podle regulí a uspořádaný turnaj je platný.

 

Hned úvodní zápas připadl na nás. Staronový soupeř z Telnice usiluje o návrat do 3.ligy,proto jsme mohli očekávat drtivý nápor hned od začátku. Sice se hned po 24 sekundách ujali vedení, ale potom trochu vyklidili pozice a nechali nás hrát. První naši velkou šanci vypracoval Pítr. Zmocnil se míčku, přihrál pod sebe Tomovi a jeho tvrdá střela orazítkovala brankářovu helmu. O pár sekund později proběhla totožná situace, jen v pozici střelce byl Martin Huňař a bylo vyrovnáno – 1:1. Za další 2 minuty jsme se dostali do vedení. Ronald uvolnil opět Martina a ten pod padajícím brankářem propasíroval míček do brány – 2:1. V závěru se ještě připomněl Pepa, abychom si taky uvědomili, že máme brankáře a několika velmi jistými zákroky udržel naše vítězství v 1.třetině.

 

Ovšem do 2.třetiny jsme nastoupili trošku vlažně a byli za to potrestání už po 17 vteřinách. Jenže my měli v tomhle zápase jednu velkou jistotu. Naše taktika byla – dej míček Martinovi a běž se radovat do rohu. To právě udělal Tomáš v 17.minutě. Zpoza brány našel Martinovu hokejku a opět jsme vedli 3:2. Ve 21.minutě nechala obrana Telnice Martina úplně zapomenutého na brankovišti a Tomáš mu poslal dlouhou přihrávku. Následoval blafák do forhendu a bylo to 4:2. Po dalších 5 minutách se Martin převtělil do přihrávače. Proběhl půlkou hřiště a nahrál Tomovi před prázdnou branku – 5:2. Následovaly další hezké akce. Ale i soupeř se odhodlal občas do útoku a prověřil pozornost našeho maskovaného muže.

 

Víte kdo dal první gól ve třetí třetině? Martin. A tentokrát už k tomu ani nepotřebovat nikoho dalšího. Prostě prokličkoval hřištěm a zvýšil na 6:2. Tahle branka asi rozhodla. Orel už nebránil tak důsledně a my mohli předvádět krásné a utěšené akce a připomenout si doby, kdy i my byli mladí a krásní. Jednou velmi povedenou akci založil za brankou Tomáš, přihrál kolem tyčky Mácovi a jeho prudká střela zacinkala na konstrukci. Ronald se několikrát ocitnul sám před brankářem, ale zvolil řešení spíš pro diváky,kterých se sešlo skoro 19. Závěrečná pětiminutovka patřila jednoznačně nám. Nejdřív Martin rozehrál volný úder a Johny trefil horní růžek - 7:2. Potom velmi pěkně vystřelil Ronald a Martin asi na 4x doklepl balónek do síťky. Závěrečnou branku vypracoval Pepa, který přihrávkou přes tři čtvrtiny hřiště našel Toma a ten uzavřel skóre - 9:2

 

Martin v tomhle zápase zaznamenal 8 bodů (6+2). Pepa dobře a spolehlivě vychytal v závěru už ojedinělé šance soupeře a bylo z toho naše první letošní vítězství.

 

Sestava

Brankář: Josef Pirochta

Obránci: Jan Časta, Martin Grosman, Marcel Hegr

Útočníci: Martin Huňař, Peter Kucharík, Ronald Martini, Tomáš Matýsek

 

Branky (přihrávky)

Huňař (Kucharík), Huňař (Martini), Huňař (Matýsek), Huňař (Matýsek), Matýsek (Huňař), Huňař (-), Časta (Huňař), Huňař (Martini), Matýsek (Pirochta)

 

Vyloučení:

Hegr (2 minuty podražení)

© 2008 Všechna práva vyhrazena.

Tvorba webových stránek zdarmaWebnode