FK Orel Telnice - FbC Dohoda Tri Lamy Brno

21.09.2009 17:47

FK Orel Telnice - FbC Dohoda Tri Lamy Brno
1:6
(1:0 - 0:4 - 0:2)

20/09/2009 - Pohořelice

 

Po sestupu z Jihomoravské ligy nás čekalo hned v prvním turnaji pořadatelství. Přes léto jsme si upravili název a hned se to projevilo.

Od prvních minut jsme byli hodně aktivní. Soupeř sice rozvíjel postupné akce, ale nebezpeční jsme byli my. Naše brejky jen se štěstím pochytal velmi nejistý brankář Orlů. Pepa si připsal naopak pár chycených střel z dálky, aby se ujistil, že forma bude dobrá. Jak to tak chodí, udeřilo na naší straně. Míček nám propadnul za obranu a modří využili přečíslení 2 na 1. Kdo mohl tušit, že to bude jediný inkasovaný gól za celý den????

Martin Huňař navrhnul, že bysme mohli ve 2. třetině rozhodnout a my jsme ho chtěli jako kapitána poslechnout. Po 5 minutách hry našel Tomáš zadovkou Fajneho a ten trefil skulinku mezi nohama brankáře – 1:1. O 3 minuty později se situace otočila. Fajne dlouhým obloukem nahodil míček do ohně, všichni obránci jej minuli a Tomáš ze vzduchu zavěsil – 2:1. Opět uběhly 3 minuty, Pítr unikal po pravém křídle, předložil před branku Tomovi a míček se z jeho hole převalil přes rameno gólmana – 3:1. A tříminutová perioda pokračovala. Tomáš nahodil před bránu a Fajne skákavou střelou umístil balónek k tyčce – 4:1.

Do třetí části jsme nastoupili stále aktivním stylem a opět po 3 minutách padl gól. Tomáš našel v brejku Fajneho a ten i přes faul dotlačil míček do brány – 5:1. Poté se hra uklidnila. O výsledku bylo jasno. Nechali jsme Telnice hrát, ale v uctivé vzdálenosti od Pepy. Občas sice soupeři zahrozili, ale moc nebezpečných šancí neměli. V čase 44:11 se opět prosadil nenasytný Fajne. Pítr mu přihrál na střed a on pověsil míček pod břevno – 6:1.

Lepší start jsme si nemohli přát. Proti jednomu z favoritů skupiny jsme si dobře zahráli a nečekaně vysoko vyhráli. Přálo nám i štěstí. Pár gólů padlo na první pohled docela šťastně, ale kdo zná Fajneho ví, že to zase taková náhoda nebyla

 

Sestava
Brankář: Josef Pirochta    
Obránci: Jan Časta, Marcel Hegr, Martin Sládek
Útočníci: Martin Huňař, Jan Reichard, Peter Kucharík, Tomáš Matýsek

 

Branky (přihrávky)
Reichard (Matýsek), Matýsek (Reichard), Matýsek (Kucharík), Reichard (Matýsek), Reichard (Matýsek), Reichard (Kucharík)

Vyloučení
-

© 2008 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode