Florec Brno - FbC Dohoda Brno

08.02.2009 16:34

Florec Brno - FbC Dohoda Brno
7:2
(3:0 - 2:1 - 2:1)

8/02/2009 - Jedovnice

Čas - neděle ráno, místo - Jedovnice, šatna - jako vždy kotelna, počet - skoro tradičně 6+1.

Od začátku bylo jasné, kdo je na hřišti pánem. My ne! Florec nás důraznou hrou zatlačil k bráně a v 6. minutě náhodným gólem oteřel skóre - 0:1. Pak jsme se osmělili, ale nebylo to nic platné. Florec byl lepší a navíc měl i velké štěstí. V čase 10:00 jsme si dali vlastňáka a do konce první třetiny se odrazil míček ještě jednou dost nešťastně před naší bránu a bylo to 0:3.

Druhá část začala velmi nadějně. Už po 29 vteřinách vysunul Tomáš po levém křídle Pavla, ten našel na druhé straně Pítra a jeho bekhendová střela si našla skulinku v postoji jinak dost nejistého brankáře - 1:3. Ale tomuto okamžiku se říká "labutí píseň". Už o 20 vteřin později osamocený hráč u tyčky zvýšil na 1:4 a v polovině zápasu nás dorazil polovlastní gól a bylo jasno - 1:5. I my měli šance. Pítr měl střelecký den, Pavel se taky pokoušel oklamat obránce, ale žádná tato akce neměla zdárný závěr.

Poslední třetinu jsme zahájili gólem opět my. Johny vybojoval míček, předal Tomovi, ten si naběhl na půlku a křížně našel Pítra, který vymetl šibenici - 2:5. Pak už jsme góly jen dostávali a skóre se nakonec zastavilo až na čísle 7.

 

Sestava: Josef Pirochta

Obránci: Jan Časta, Martin Grosman

Útočníci: Peter Kucharík, Ronald Martini, Tomáš Matýsek, Pavel Oppl

 

Branky (přihrávky)

Kucharík (Oppl P.), Kucharík (Matýsek)

© 2008 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode