FRC Mikulov - FbC Dohoda Tri Lamy Brno

16.01.2012 10:05

FRC Mikulov - FbC Dohoda Tri Lamy Brno
4:6
(2:2 - 2:2 - 0:2)

14/01/2012 - Kuřim

 

Na naši florbalovou mapu přibylo nové město a hlavně nová hala. Nutno hned na úvod říct, že dost tragická. Gumové čtverce položené přímo na betonu tvořily dost tvrdý povrch. Za mantinelem už guma nebyla, zbytek hřiště tvořila zámková dlažba!!!!!!! Nicméně to bylo pro všechny stejné.

Před turnajem jsme měli odehráno jen 6 zápasů, ale už nás čekala první odveta. Frc Mikulov nás v zahajovacím duelu porazil. Nás bylo jen 6+1, ale zkusili jsme zabodovat.

V úvodu jsme byli aktivnější my. Pítr se ocitl 3x ve velké šanci, ale na svůj jubilejní zápis si ještě musel počkat. V 9. minutě to přišlo. Laďa pro něj vybojoval míček a on dal ve svém 200. zápase za Dohodu 1500. ligový gól týmu – 1:0. Na oslavy ale nebyl čas, protože jsme za půl minuty lovili míček ze své sítě – 1:1. Za dalších 15 sekund vysunul Pítr na pravé křídlo Toma, který měl sice s balonkem problémy, ale nakonec se štěstím zavěsil – 2:1. O výhru v první třetině jsme přišli minutu před koncem – 2:2.

Hned na začátku prostřední části se dostal FRC do vedení. My jsme udeřili z protiútoku 3na2. Martin vybídl doleva Toma a jeho střela po zemi podél brankáře znamenala opět srovnání – 3:3. Ještě jednou se Mikulovští dostali do vedení, ale my jsme měli znovu odpověď. Martin opět vyzval Toma, tentokrát doprava, ale zakončení nevyšlo. Akce pokračovala, Tomáš zpoza brány našel Pítra a byl to v čase25:23 gól do šatny – 4:4.

Závěrečnou část jsme měli víceméně pod kontrolou. Při ojedinělých akcích se ukázal i Martin Weiss. Zápas zlomila jediná přesilovka. Sice jsme se její první minutu báli, že nás jediný útočník FRCu nepustí k míčku, ale nakonec si Martin narazil s Tomem a byl z toho pěkný vítězný gól – 5:4. V polovině třetiny utekl po pravém křídle Pítr, předložil „mezi kruhy“ Tomovi a jeho bekhend rozvlnil síť- 6:4. Poslední dvě minuty hrál soupeř bez brankáře, ale šance na vstřelení další branky jsme už nevyužili.

 

Sestava
Brankář: Martin Weiss
Obránci: Jan Časta, Marcel Hegr
Útočníci: Martin Huňař, Peter Kucharík, Tomáš Matýsek, Ladislav Hamerský

 

Branky (přihrávky)
Kucharík (Hamerský), Matýsek (Kucharík), Matýsek (Huňař), Kucharík (Matýsek), Huňař (Matýsek), Matýsek (Kucharík)

 

Vyloučení

Komentáře

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

© 2008 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode