Gullivers Sokol Brno I C - FbC Dohoda Tri Lamy Brno

21.09.2010 16:13

Gullivers Sokol Brno I C - FbC Dohoda Tri Lamy Brno
4:4
(0:2 - 2:1 - 2:1)

18/09/2010 - Jedovnice

 

Tak nám začala další, již 13. sezóna. Po poctivé letní přípravě a jednom společném tréninku jsme se vydali do Jedovnic na první dva zápasy. První půlka týmu zraněná, druhá nepřítomná a třetí s novými hokejkami. Ideální stav. Bylo nás 6+1.

Hned na úvod jsme dostali nejtěžšího soupeře, který loni suverénně vévodil této skupině. Prestižní utkání hlavně pro Laďu. Ten slíbil oběd pro všechny v případě výhry, dvoutýdenní dovolenou v Karibiku v případě remízy. Děkujeme

V našem počtu nešla zvolit jiná taktika než bránění. Docela se nám to i dařilo, ale občas se soupeř dostal do přečíslení a Pepa musel zasahovat. V 6. minutě vyvezl míček z naší poloviny Martin, nabil Tomovi a míček z pravého křídla skončil u levé tyčky – 1:0. Dál jsme odolávali postupným útokům oranžových, ale do větších šancí se nedostali. Ve 12. minutě jsme hráli přesilovku. V té měl největší šanci Johny. Přihrávky létaly z jedné strany na druhou a nakonec se dostal míček na levé křídlo, kdy byl Tomáš a ten střelou po zemi k bližší tyčce zvýšil – 2:0.

První přestávka byla velice zajímavá. Dozvěděli jsme se, že od nové sezóny hrajeme 3x13 minut čistého času. Po kratší domluvě kapitánů a rozhodčích mohla začít druhá třetina.

Hra se odvíjela stejně, ale my už jsme neměli obranu tak pevnou jako v úvodu a Guliveři se začali víc prosazovat. První gól nám dali v 17. minutě a vyrovnání na sebe nenechalo dlouho čekat. Stalo se tak v minutě 21. Ještě jednou jsme se dostali do vedení. Pítr převzal na půlce odražený míček, postupoval po levém křídle vpřed. Už se zdálo, že z akce nic nebude. Pak se pokusil natlačit před branku a najednou mu vystřelily ruce vzhůru – 3:2.

Poslední část hry začala špatně. Hned po minutě bylo srovnáno – 3:3. Naše brejky ale byly smrtící. Po jednom takovém poslal Tom přihrávku Ronaldovi a po krásné střele do levé šibenice byly body zase blíž – 4:3. Vedení jsme nakonec neudrželi. 99 sekund před koncem nahodil soupeřův obránce míček vpřed a ten bohužel skončil v naší síti.

Remíza je spravedlivá. Komín sice držel většinu času míček na svých holích, ale šance jsme měli větší my. Spokojení byli i 3 diváci (podle zápisu).

 

Sestava
Brankář: Josef Pirochta    
Obránci: Jan Časta, Martin Huňař
Útočníci: Ladislav Hamerský, Peter Kucharík, Ronald Martini, Tomáš Matýsek

 

Branky (přihrávky)
Matýsek (Huňař), Matýsek (Huňař), Kucharík (-), Martini (Matýsek)

Vyloučení
-

Komentáře

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

© 2008 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode