Orel Nové Město na Moravě - FbC Dohoda Brno

05.11.2012 10:40

Orel Nové Město na Moravě - FbC Dohoda Brno
5:0

29/09/2012 - Brno-Lesná

 

Na zápas dvou nejlepších týmů v miniskupinách jsme si museli protrpět čekání až do pozdních hodin. Navíc Ronymu se ozvalo rameno a nemohl pokračovat. Další komplikací byly dresy. Žluto červené dresy Orlů se příliš podobaly našim žlutým a tak jsme se převlékli do zelených. To ovšem nevyhovovalo našim subtilním mladíkům v útoku a tak Pavel hrál v zeleném triku.

Orli z Nového Města od úvodního hvizdu ukázali svoji sílu. Jejich dvě kompletní řady si přesnými nahrávkami vytvářely šance. Soupeř měl také dost sil běhat po celém hřišti a nechával nám minimum prostoru na kombinace v útočném pásmu. Hodně přísně byl po pár minutách vyloučen Pavel, když rozhodčí viděl hraní rukou. Oslabení jsme ještě ubránili. Ovšem s postupujícím časem jsme začali odpadávat fyzicky a nestíhali s rychlými mladíky z Nového Města běhat. Soupeř navíc nasadil osobní obranu na Filipa a protože ani ostatní nebyli schopní prostřelit vynikajícího gólmana Orlů, odešli jsme s nulou. K prohře 5:0 přispěla i teč Ladě, který střelu soupeře usměrnil za Mirova záda.

Na pohár jsme sice nedosáhli, ale za předvedenou hru se nemusíme stydět. Druhé místo v odpolední skupině a zisk 8 bodů nás popostrčil v tabulce na 4 místo. Na první tým navíc ztrácíme pouhé 3 body. A Filip se v kanadském bodování celé A ligy prostřílel s 19 body na 2 místo .

 

Sestava
Brankář: Bohumír Fajt
Obránci: Martin Huňař (0+0), Jan Časta (0+0), Ladislav Hamerský (0+0)
Útočníci: Pavel Oppl (0+0), Filip Křešťák (0+0), Martin Weiss (0+0)

Vyloučení
Pavel Oppl - 2 min.

Ladislav Hamerský

Komentáře

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

© 2008 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořte si www stránky zdarma!Webnode