Psycho Brno - FbC ZŠ Horní - FbC Dohoda Brno

29.11.2008 19:33

Psycho Brno - FbC ZŠ Horní - FbC Dohoda Brno
8:4

(3:1 - 3:2 - 2:1)

29/11/2008 - Jedovnice

 

Ve druhém zápase nás čekal soupeř z čela tabulky. Nedělali jsme si žádné velké naděje a možná proto jsme hráli uvolněně a docela dobře.

Hra byla poměrně vyrovnaná a čisté konto jsme udrželi skoro 6 minut. Poté už se modrobílí prosadili - 0:1. Jenže my máme Martina a jeho neuvěřitelný průměr - 3,5 bodu na zápas. A aby splnil normu, musel začít už v první třetině. Konkrétně v 9. minutě prošel celým hřištěm, udělal z obránců statisty a bylo srovnáno - 1:1. Ale jak už to tak v našich zápasech bývá, neradovali jsme se dlouho. Přesně 9 vteřin - 1:2. A za dalších 36 vteřin jsme se radovali ještě míň - 1:3.

Nástup do naší kritické druhé třetiny jsme zvládli famózně. Nejdřív unikla trojice Martin, Pítr, Tomáš, aby Tomáš jen těsně minul bekhendovou střelou tyčku. Pokačoval však za míčkem do rohu, a tvrdou přihrávkou našel v brankovišti Martina a snížili jsme na 2:3. A aby byla radost ještě větší, za dvě minuty bylo vyrovnáno. Martin načasoval přihrávku na Pítra a jeho nechytatelná střela se třepotala v síti - 3:3. Byl to pro diváky určitě velký zážitek. Nikdo nebránil a Pepa čaroval. O zápase rozhodl opět náš krátký výpadek. Za 55 vteřin jsme inkasovali 3 góly a poslední třetina se tak stala formalitou - 3:6.

Navíc hned v první minutě padl do naší sítě další gól a bylo rozhodnuto - 3:7. Ve 37. minutě jsme předvedli parádní kombinaci. Martin rozehrál roh na Toma, ten prudkou přihrávkou našel Pítra a bylo to 4:7. 41. minuta přinesla poslední gól v naší síti - 4:8.

Sice jsme prohráli, ale myslím, že jsme mohli odejít se vztyčenou hlavou, protože jsme předvedli proti jednomu z favoritů solidní výkon.

Na závěr jedno upozornění pro všechny soupeře. Po Vánocích se těšte, začínáme získávat body.

 

Sestava
Brankář: Josef Pirochta   
Obránci: Jan Časta, Martin Grosman, Marcel Hegr, Jan Reichard    
Útočníci: Martin Huňař, Peter Kucharík, Ronald Martini, Tomáš Matýsek, Richard Tesař

Branky (přihrávky)
Huňař (-), Huňař (Matýsek), Kucharík (Huňař), Kucharík (Matýsek)

Vyloučení
bez vyloučení

© 2008 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode