Sokol Brno III-Falcons - FbC Dohoda Brno

09.12.2007 14:38
 
Sokol Brno III-Falcons - FbC Dohoda Brno
2:3
(1:0 - 0:1 - 1:2)

09/12/2007 - Jedovnice

Odpoledne nás čekal náš nejtradičnější soupeř – Falcons. Hráli jsme s nimi už opravdu mockrát. Výkon z rána byl povzbuzující, takže jsme se nebáli zkoušet i útočit.

Jenže zase náš tradiční začátek a branka již ve 2. minutě – 0:1. Byl to zápas v pohodovém tempu. Průměrný věk obou soupeřů není nejnižší, proto to byl takový „plážový“ florbal. Ale šance byly na obou stranách. Oba brankáři se činili. Největší šance si již tradičně vytvořil Mike, ale letos mu to tam nepadá tak často jako obvykle. V první části padl tedy jen jeden gól.

Do druhé třetiny jsme netradičně vstoupili dobře a po necelých třech minutách vyrovnal Pavel po přihrávce Martina Huňaře - 1:1. Hned to bylo veselejší. Pak se připomněl několikrát rozhodčí. Byl docela zmatený, ale naštěstí to tentokrát hře příliš neubližovalo. Moc kontaktů nebylo, hrálo se takticky.

Do třetí části jsme změnili sestavu. Tomáš šel do útoku, Karel do obrany. V čase 33:35 to vyšlo. Pítr si narazil s Tomem, proběhl dopředu, vrátil opět Tomovi a ten z otočky poslal střelu na branku, kterou ještě tečoval obránce a vedli jsme 2:1. Za půl minuty se řítila trojice Pavel, Johny, Tom na jediného obránce, Pavel přistrčil Johnymu a jeho střelu zastavila až síť 3:1. Ve vzduchu zavoněly body Začali jsme hrát obětavě a všichni příkladně bojovali. Nutno říct, že se hrál pohledný florbal z obou stran. Sokol to ještě nezabalil a chtěl vyrovnat. Jenže od toho máme našeho Pepu. Ten sice ještě inkasoval v polovině třetí třetiny, pak ale zavřel krám a soupeř měl smůlu. Vychytal i obrovskou šanci 4 vteřiny před koncem a my jsme tak mohli slavit první výhru v sezóně 2007/2008. Hurá!!

Sestava
Brankář: Josef Pirochta
Obránci: Jan Časta, Martin Horák, Martin Huňař, Tomáš Matýsek
Útočníci: Karel Komínek, Peter Kucharík, Michal Oppl, Pavel Oppl, David Podobský

Branky (přihrávky)
Oppl P. (Huňař), Matýsek (Kucharík), Časta (Oppl P.)

 

© 2008 Všechna práva vyhrazena.

Tvorba webových stránek zdarmaWebnode