SPA Gullivers Sokol Brno I C - FbC Dohoda Brno

20.01.2008 14:43

SPA Gullivers Sokol Brno I C - FbC Dohoda Brno
2:3
(0:2 - 2:1 - 0:0)

20/01/2008 - Jedovnice

Skoro jako série playoff vypadal letošní dvojzápas s Gullivers. Jen 7 dní uběhlo od naší výhry 3:2 a byla tu odveta. Tentokrát se posílili o jednoho hráče áčka – Ondřeje Vacu. My jsme měli plno odhodlání vyhrát i druhý zápas proti poslednímu týmu tabulky.

První dohoda zněla, že na ně vletíme. To se nějak nezdařilo a už v 8. vteřině likvidoval Olaf jedovatou střelu. Pak následovala další, a pak jedna tyčka. Teprve potom se nám podařilo dostat se za půlku. Mike měl vyloženou šanci, Tomášova dorážka neměla šanci proniknout skrz přehuštěné brankoviště. Po vystřídáni se hned ukázal signál mezi Ronaldem a Fajnem a byla z toho pěkná střela. I Pavel se hezky zapojil do kombinace a Fajne měl další tutovku. Dalším střelcem se chtěl stát Máca, ale po průniku přes půl hřiště nebylo zakončení přesné. Ronald se zastřeloval, Fajne zkoušel další střelou brankáře. Ale abychom nezapomněli na soupeře. Ten se taky dostával do velkých šancí, ale Olaf se parádně rozchytal. Jeho ruce létaly vzduchem a zastavovaly míčky mířící do naší sítě. A stihl i bodovat. V 11. minutě přihrál za bránu Tomovi, ten se zbavil útočníků a namířil si to středem k bráně. Dostal se až do střelecké pozice a po poslední kličce obránci vystřelil po zemi a vedli jsme 1:0. Hned v dalším střídání předvedl druhý útok pohlednou kombinaci a Pavel nebezpečně vystřelil. Na konci 12. minuty poslal Tomáš do brejku Mika, toho brankář vychytal, ale důrazný Martin Huňař na třikrát dosáhl ve svém 200. zápase 400. bodu. – 2:0.

Druhou třetinu jsme zahájili netradičně dobře. Hned ve 2. minutě přihrál Máca Mikovi a ten po oběhnutí obránce zavěsil – 3:0. Dál pokračoval festival neproměněných šancí na obou stranách. Gulliverům se podařilo velmi šťastným gólem snížit a zdramatizovat zápas. Další šance si vytvořil po Tomových přihrávkách Ronald, Pavel se ocitl sám před brankářem, ale byl bohužel v moc ostrém úhlu. Fajne se pokusil o svoje klasické kolečko, ale střela byla zblokovaná. Ve 25. minutě soupeř snížil a bylo tu drama. – 3:2.

Ve třetí třetině to bylo pořád nahoru dolů. Gulliveři museli útočit do plných a my měli prostor k brejkům. Po krásné narážečce Ronyho a Pavla se dostal do brejku Fajne, ale gól z toho opět nebyl. Karel podporoval všemožně útok a byl v podstatě takovým 4. útočníkem na hřišti, ale zároveň nezapomínal na zadní vrátka. Největší šanci měl po Tomově volném úderu Martin, ale branka byla zakletá. Další šanci měl po samostatné akci Johny. Pomalu se schylovalo k závěru a soupeř odvolal brankáře. Nám se povedlo získat míček, ale Martin ani pak 2x Mike nedokázali skórovat a nakonec jsme byli rádi, že po taktické chybě zůstalo skóre stejné.

Dokázali jsme i podruhé Gullivers porazit a odpoutali jsme se od konce tabulky. Nato že hrála dvě poslední mužstva tabulky, bylo se na co dívat.

Sestava
Brankář: Oldřich Racek
Obránci: Jan Časta, Martin Grosman, Marcel Hegr, Karel Komínek
Útočníci: Martin Huňař, Ronald Martini, Tomáš Matýsek, Michal Oppl, Pavel Oppl, Jan Reichard

Branky (přihrávky)
Matýsek (Racek), Huňař (Oppl M.), Oppl M. (Hegr)

Vyloučení
Reichard (2 min. - blokování hole)

© 2008 Všechna práva vyhrazena.

Vytvořte si webové stránky zdarma!Webnode