Tišnov Paladins - FbC Dohoda Brno

29.09.2007 15:46

Tišnov Paladins - FbC Dohoda Brno
9:7
(4:1 - 4:2 - 1:4)

29/09/2007 - Slavkov

Zatímco dopoledne hrál v poli náš brankář Martin Weiss, na druhý zápas si to s Pepou vyměnili a Pepa se tak mohl prezentovat jako obránce. Už bez Martina Grosmana, který si poranil koleno a s nahlodaným sebevědomím.

Bohužel jsme začali přesně tam, kde jsme dopoledne skončili. Prostě jsme nestíhali a po dvou slepených gólech to bylo už v 5. minutě 0:2. My jsme byli hodně dole, ale povedla se nám jedna akce. Tomáš dlouhou křížnou přihrávkou našel Johnyho a ten se hezky trefil – 1:2. Pak nás ale Tišnov opět uzemnil a dvěma rychlými brankami odskočil na 1:4.

Prvních sedm minut ze druhé třetiny bylo jako zlý sen. Sice už jsme se začali dostávat do šancí, ale Paladins krutě trestali naše nepřesnosti až narostlo skóre na hrozivých 1:7. Vzali jsme si timeout a tentokrát nám prospěl. Řekli jsme si, že to musíme zklidnit a zkusit dát aspoň nějaký gól. Chopila se toho dvojice Tomáš - Mike. Nejdřív vyslal Mike Tomáše do brejku, ten si položil brankáře a zavěsil do prázdné – 2:7. Po minutě se tihle dva opět řítili 2 na 1 a tentokrát si role vyměnili – 3:7. Velká škoda, že jsme v tuhle chvíli inkasovali. Mohlo to být zajímavé – 3:8.

Do poslední třetiny jsme naopak už vlétli jako za starých časů. Tišnov se nechal ukolébat jasným vedením a my toho dokonale využili. Nejdřív našel dlouhou přihrávkou Tom Majkla a ten tečoval míček mezi nohy brankáře 4:8. Hezky jsme se rozehráli a přitlačili Tišnov k jejich brance. Zrzi pěkně nahazoval k brance a teče, Tesák po delší době v útoku lítal jako za mlada. Největší šanci měl Mike, ale obránce ho ragbyovým stylem stáhl k zemi. Mezitím jsme dostali 9. gól, ale my pokračovali se stejným zaujetím. Tesák těsně minul po volném úderu, Zrziho bomba jen zázrakem neskončila v síti. Ještě jednou se prosadila dvojice Mike – Tom. Po nečekaně rychlém rozehrání volného úderu to bylo 5:9. O 20 sekund později přihrál Mike bráchovi a už to bylo jen o 3 góly – 6:9. Ve 41. minutě naše šance posílil Johny, který odvážně dorazil Tesákovu tvrdou přihrávku – 7:9. Tišnovu teklo do bot a výrazně přitvrdil. Pocítil to hlavně Tomáš s napolo vyraženým dechem. Na poslední minutu jsme soupeře výrazně zmáčkli a vytvořili si ještě 2 obrovské šance. Nejprve Mike neprostřelil hradbu těl v brankovišti a poslední šanci si narážečkou o Toma vypracoval Johny. Další góly už nepadly a my tak máme i po 4. kole na kontě 0 bodů.

Sice jsme opět nezískali ani bod, ale zlepšený výkon v poslední třetině nám dodává trochu toho optimismu. Svoji ligovou premiéru si v brance odbyl Martin Weiss.

Sestava
Brankář: Martin Weiss
Obránci: Jan Časta, Martin Horák, Josef Pirochta
Útočníci: Tomáš Matýsek, Michal Oppl, Pavel Oppl, Richard Tesař

Branky (přihrávky)
Časta (Matýsek), Matýsek (Oppl M.), Oppl M. (Matýsek), Oppl M. (Matýsek), Matýsek (Oppl M.), Oppl P. (Oppl M.), Časta (Tesař)

Vyloučení
Oppl M., - 2 min. - vrážení

© 2008 Všechna práva vyhrazena.

Tvorba webových stránek zdarmaWebnode